Hoşgeldin Misafir

VB.NET Yardım

KIBRISLI HACKER

24 Eyl 2017
50 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
selamın aleyküm başkan bi sorum olucak vb.net kusura bakma merakımdan sana soruyorum ::) şimdi ben vb.net sende hiç kaynak varmıdır yani nerden öğrenebiliriz çok istiyorumda program yazmak bide vb.net kaç kullanıyorsun yani örnek ben 2010 kullanıyorum bende daha önceden 2017 vardı bu arasında fark edermi şimdiden teşekürler :)

TurkCoder

8 Eyl 2017
2,117 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
aleykümselam kardeşim..
vb.net kullanmamaya çalışıyorum, çünkü net framework gereksinimi oluyor ve framevwork sürekli hatalar oluşturuyor, ben şuan vb6.0 kullanıyorum kullanmayada devam edeceğim gibi görünüyor :)

vb.net 2005 kullanırım framework sürümü 2.0 dır..
elimde bazı kaynaklar olacak, onları sana upload ederim bir ara, yararlanabilirsin..

KIBRISLI HACKER

24 Eyl 2017
50 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
TurkCoder' Alıntı:
aleykümselam kardeşim..
vb.net kullanmamaya çalışıyorum, çünkü net framework gereksinimi oluyor ve framevwork sürekli hatalar oluşturuyor, ben şuan vb6.0 kullanıyorum kullanmayada devam edeceğim gibi görünüyor :)

vb.net 2005 kullanırım framework sürümü 2.0 dır..
elimde bazı kaynaklar olacak, onları sana upload ederim bir ara, yararlanabilirsin..

EYVALLAH DA PARDON OHA o vb.net 6.0 abi şimdi sen nası yapıyosun benim bildiğim framewok hatasımı ne ha o çıkıyor örnek yaptın program benim sistemde çalışmaz bende anlamıyorum neden oluyor bari 2010 a geç :)