Hoşgeldin Misafir

Vector-Space.org Hacked | Professional58

Professional58

26 Şub 2020
279 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
@NasyoneL Seni özlemiştim dostum :D tekrar hoşgeldin ve sağol :)
@WebciAdam kanka indexi bana sen ver ya ben uğraşmıym :D Sağol :)
@Ersever Teşekkür ederim :)
@JQTR1 Teşekkür ederim :)
@DeepiMpaCt Teşekkür ederim :)

Beyler aramızda dolandırıcılar var.
@NurFiskiyesi Bu şahıs tanıdığım bayan bir arkadaşa para karşılığı hesap çalacağını iddaa etmiş ve hesap falan çalmamış parasını yemiştir.
@Literary Bu şahıs ise, tanıdığım bir başka bayan arkadaşa nude resim karşılığı üniversite notlarını yükselteceğini iddaa etmiş fakat bayan kişi tersleyince kaçmıştır dolandırma yapmamış ama böylesi boş ve kötü niyetli bir insandır.

Siz ikiniz bana kızları koruyan demeye kalkmayın yaptıklarınız yanlış.

Yönetimin gerekli cezaları vermesini arz ederim...

Dr Leland Townsend

6 Eyl 2017
16,496 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Öncelikle çıplak resim istediği için bir işlem yapmam gir notumu yükselt demek ne kadar ahlaklıysa nude istemek o kadar ahlaklı kaldıki ahlak bekçisi değiliz bizi ilgilendiren bi durum değil eğer taciz yada şantaj yok ise kanıt olsa dahi işlem yapmam. İkincisi nur fışkiyesi denen arkadaşla çok samimi olmasamda merhabam var geçen gün tutuklandı kendisi.

Professional58

26 Şub 2020
279 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
JQTR1' Alıntı:
Öncelikle çıplak resim istediği için bir işlem yapmam gir notumu yükselt demek ne kadar ahlaklıysa nude istemek o kadar ahlaklı kaldıki ahlak bekçisi değiliz bizi ilgilendiren bi durum değil eğer taciz yada şantaj yok ise kanıt olsa dahi işlem yapmam. İkincisi nur fışkiyesi denen arkadaşla çok samimi olmasamda merhabam var geçen gün tutuklandı kendisi.

Haklısın da yapamayacağı birşey yapsaydı neyse.
Peki yine de sağol ilgin için.