Hoşgeldin Misafir

Veri Kurtarma Yazılımı İstek

angelizmir35

22 Nis 2019
168 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba Arkadaşlar öncelikle ilgilenen herkeze teşekkür ederim. Arkadaşlar piyasada veri kurtarma yazılımı olarak paylaşılan birçok yazılımı cracklı ve demo dahil olmak üzere test ettim ancak gerçekten %60 üzerinde verileri geri getiren bir yazılım bulamadım. araştırmalarım sırasında bazı özel yazılımların olduğunu ancak piyasada satılmadıgını tespit ettim bu veri kurtarma yazılımlarını genelde emniyet ve üst seviyede birimler tarafından kullanıldığından dolayı verileri %100 civarında geri alma başarısı oldugunu tespit ettim ancak yazılımın ismini ve üretici firmayı tüm aramalarıma rağmen bulamadım.Şimdi bazı arkadaşlar bu yazılımı piyasada satmıyorlarsa nerden bulacaz falan diyecekler benim istediğim eğer gercekten verileri %100 geri alma başarısı olan bu yazılım piyasada satılmıyorsa bunun kadar kuvvetli ve en az bunun kadar güçlü bir veri kurtarma yazılımı ismi bilen var ise buradan paylaşımda bulunabilirmi mümkün ise.. elimde bulunan bir harddiskim kilitlendi ve içerisinde çok önemli belgelerim mevcut aynı özelliklerde başka bir hdd üzerinde piyasadaki yazılımlardan başarısız sonuçlar aldım elimdeki belgelerimin kayıp olmasını istemediğim için önerilerinizi bekliyorum.. Saygılarımla.

CyberHawk

CyberHawk

WebMaster
Adana
12 Ara 2018
16,070 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
merhaba kardeşim elimde senin dediğin yazılımdan mevcut gerçekten muhteşem program yanlız benim arşivi karıştırmam gerekli bu da uzun sürebilir bulduğumda senin için paylaşırım
program bu http://www.recovermyfiles.com/
site burda efsane programdır 10 formata kadar veri bulabiliyor diye biliyorum istersen bak crackini bulursan kullana bilirsin
istersende beni bekle bende vardı ama en son sürümün bir altı var
istiyorsan son sürümünü araştır bul kullan

angelizmir35

22 Nis 2019
168 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
recoverymyfiles elimde full sürümleri mevcut malesef işimi görememektedir bu yazılım active file recovery,r-studio,piyasada bulunan birçok yazılımı test ettim sonuç her bir yazılımda vrilerim malesef biraz daha yok olmaya başladı. her farklı yazılımda malesef bir önceki recovery yazılımının bıraktığı program parçacıkları sebebiyle diğer yazılım verinin silinmesine neden olmak tadır.. ilginize teşekkürler ancak piyasadaki yazılımlar malesef üzücü sonuçlar doğurmakta. daha detaylı açıklam yapmam gerekirse eğer kali linux işletim sisteminde mevcut olan forensics tools içerisinde bulunan ve adli bilişimcilerinde sıklıkla kullanmakta olduğu recoveryjpg yazılımının windows işletim sisteminde kullanıla bilen bir yazılım çeşidine ihtiyacım var. umarım nedemek istediğimi anlatabilmişimdir.. saygılarımla...

CyberHawk

CyberHawk

WebMaster
Adana
12 Ara 2018
16,070 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
angelizmir35' Alıntı:
recoverymyfiles elimde full sürümleri mevcut malesef işimi görememektedir bu yazılım active file recovery,r-studio,piyasada bulunan birçok yazılımı test ettim sonuç her bir yazılımda vrilerim malesef biraz daha yok olmaya başladı. her farklı yazılımda malesef bir önceki recovery yazılımının bıraktığı program parçacıkları sebebiyle diğer yazılım verinin silinmesine neden olmak tadır.. ilginize teşekkürler ancak piyasadaki yazılımlar malesef üzücü sonuçlar doğurmakta. daha detaylı açıklam yapmam gerekirse eğer kali linux işletim sisteminde mevcut olan forensics tools içerisinde bulunan ve adli bilişimcilerinde sıklıkla kullanmakta olduğu recoveryjpg yazılımının windows işletim sisteminde kullanıla bilen bir yazılım çeşidine ihtiyacım var. umarım nedemek istediğimi anlatabilmişimdir.. saygılarımla...

hmm anladım çok üzgünüm keşke elimde öyle bişey olsaydı :(