|
2 adet db nin 2 sinide ayrı ayrı ekledim. bağlantı ayarlarını doğru yapmama rağmen yine bağlantı hatası vermektedir.veritabanı bağlantı sorunu yoktur 2 db mevcuttur kontrol sağlar mısın?
DM den yazabilir misin2 adet db nin 2 sinide ayrı ayrı ekledim. bağlantı ayarlarını doğru yapmama rağmen yine bağlantı hatası vermektedir.
Sağlam istiyorsan parasını ver sağlamını atalım dostum- -son günlerde hep patlak çıkıyor görelim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Afiyet olsun yine beklerizEline sağlık üstad teşekkürler
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Sağlam istiyorsan parasını ver sağlamını atalım dostum-
bu script sorunsuz eğer kurmasını biliyorsan boş yapma dostum eğer kurmamı istiyorsan 20₺ karşılığında kurulumunu yaparım eğer kurmayı bilmiyorsam sağlam istiyorsan firmasına git paranla al onlar kurarhep boş hep boş
ben sana kurmayı bilmiyorum yada çalışmıyor demedim oku ondan sonra yaz bence son günlerde hep patlak çıkıyor linkler dedim görmeden öncede umarım çalışıyordur demek yanlış değil. sen neyin egosunu yapıyorsun?bu script sorunsuz eğer kurmasını biliyorsan boş yapma dostum eğer kurmamı istiyorsan 20₺ karşılığında kurulumunu yaparım eğer kurmayı bilmiyorsam sağlam istiyorsan firmasına git paranla al onlar kurar
İyi Forumlar.