ZahirCoder
- 25 Ağu 2017
- 5,221 Mesaj
- TIM Görevleri
- 1
Aktiflik
Seviye
Deneyim
vivo ürün yelpazesini genişletmek için çalışmalarına devam ediyor. Çinli marka bu kapsamda çok yakında V70 FE modelini tanıtacak. Son gelişmeler akıllı telefonun tanıtım öncesi önemli bir düzlüğü aştığını gösteriyor.
Onarılabilirlik tarafında cihaz C sınıfında yer alıyor. Düşmeye karşı dayanıklılık derecesi ise B olarak açıklandı. vivo V70 FE modeline ait bir prototip Geekbench GPU testinde görüntülendi. Test sonuçlarına göre V70 FE modeli MediaTek Dimensity 7360 Turbo işlemcisinden güç alacak diyebiliriz. Bu yonga seti daha önce V60 Lite modelinde de kullanılmıştı. Test edilen sürümde 8 GB RAM bulunuyor. Lansman sırasında farklı bellek seçeneklerinin sunulması da kuvvetle muhtemel.
vivo V70 FE kutudan çıkar çıkmaz Android 16 işletim sistemini çalıştıracak. Son olarak cihazın tanıtımının mart ayı civarında yapılması bekleniyor.
vivo V70 FE Avrupa Enerji Etiketi kapsamında listelendi
Avrupa Enerji Etiketi’nde yer alan bilgilere göre vivo V70 FE, 7.000 mAh tipik batarya kapasitesiyle kullanıcıların karşısına çıkacak. Cihazın nominal batarya kapasitesi ise 6.870 mAh olarak listeleniyor. Bununla birlikte bataryası yaklaşık 1.600 şarj döngüsünün ardından kapasitesinin yüzde 80’inin altına düşecek. Bunun yanında akıllı telefon 55W kablolu hızlı şarj desteği sunarken, IP68 sertifikası sayesinde toza ve suya karşı da yüksek seviyede dayanıklılık sunacak.
Onarılabilirlik tarafında cihaz C sınıfında yer alıyor. Düşmeye karşı dayanıklılık derecesi ise B olarak açıklandı. vivo V70 FE modeline ait bir prototip Geekbench GPU testinde görüntülendi. Test sonuçlarına göre V70 FE modeli MediaTek Dimensity 7360 Turbo işlemcisinden güç alacak diyebiliriz. Bu yonga seti daha önce V60 Lite modelinde de kullanılmıştı. Test edilen sürümde 8 GB RAM bulunuyor. Lansman sırasında farklı bellek seçeneklerinin sunulması da kuvvetle muhtemel.
vivo V70 FE kutudan çıkar çıkmaz Android 16 işletim sistemini çalıştıracak. Son olarak cihazın tanıtımının mart ayı civarında yapılması bekleniyor.