Hoşgeldin Misafir

VoWİFİ Sorunu

WD40-hackeri

5 Nis 2019
365 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba, konuyu yanlış yere açtıysam affola, yurtdışı telefonum var vowifi çalışıyordu türkcellde turktelekoma geçtim artık çalışmıyor, diğer operatörleride denedim turkcell dahil vowifi kullanıma kapanmış telefonumda açılmıyor. Bu sorunu yaşayan var mı nasıl çözerim yardımınız için teşekkür ederim iyi forumlar.

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Özgür Filistin 🇵🇸 Free Palestine
Dünyalı
13 Ocak 2024
2,870 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba, konuyu yanlış yere açtıysam affola, yurtdışı telefonum var vowifi çalışıyordu türkcellde turktelekoma geçtim artık çalışmıyor, diğer operatörleride denedim turkcell dahil vowifi kullanıma kapanmış telefonumda açılmıyor. Bu sorunu yaşayan var mı nasıl çözerim yardımınız için teşekkür ederim iyi forumlar.
Merhaba wowifi dediğiniz WiFi üzerinden arama mı?

Hangi cihazı kullanıyorsunuz? Marka model

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Dünyalı
13 Ocak 2024
2,870 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
evet wifi üzerinden arama yapmak istiyorum. VoWİFİ ile kapanmış telefonlar kullanılıyordu. İphone 13
İphone ayarlar-genel-iPhone’yi aktar veya sıfırla çıkan seçeneklerden tüm ağ ayarlarını sıfırla seçeneğini seçip cihazın baştan başlamasını bekleyelim sonra tekrardan wowifi ile kullanmaya çalışıp sonucu yazın inşaAllah

WD40-hackeri

5 Nis 2019
365 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
İphone ayarlar-genel-iPhone’yi aktar veya sıfırla çıkan seçeneklerden tüm ağ ayarlarını sıfırla seçeneğini seçip cihazın baştan başlamasını bekleyelim sonra tekrardan wowifi ile kullanmaya çalışıp sonucu yazın inşaAllah
olmadı hocam telefonu komplede sıfırladım sonuç aynı

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Dünyalı
13 Ocak 2024
2,870 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hocam ayarlar-telefon-WiFi ile arama kısmında ki bar aktif mi pasif mi? FaceTime kullanabiliyormusun? iMessage kullanabiliyormusun? iCloud girişi yapıp cihazı aktive ettin mi?

WD40-hackeri

5 Nis 2019
365 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Anlamsız mesajlar("sasasa", "es", "ty" vb.) yazarak konuları kirletmeyin. Aksi durumda süresiz uzaklaştırılırsınız!
Hocam ayarlar-telefon-WiFi ile arama kısmında ki bar aktif mi pasif mi? FaceTime kullanabiliyormusun? iMessage kullanabiliyormusun? iCloud girişi yapıp cihazı aktive ettin mi?
hepsini aktif ediyorum hocam wifi ile aramalar da açık ama sadece internete bağlanabiliyorum vowifi sinyali gelmiyor bir türlü

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Dünyalı
13 Ocak 2024
2,870 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Anlamsız mesajlar("sasasa", "es", "ty" vb.) yazarak konuları kirletmeyin. Aksi durumda süresiz uzaklaştırılırsınız!

hepsini aktif ediyorum hocam wifi ile aramalar da açık ama sadece internete bağlanabiliyorum vowifi sinyali gelmiyor bir türlü
Aktif ettiğin halde iMessage FaceTime kullanılıyor mu hocam onu soruyorum