|
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Hızlı gitmişsinGeçen aldım oyuncak giibi elimden düşmedi 1 hafta bitirdim10 binlik vozolu
![]()
Bağımlısı yaptıHızlı gitmişsin![]()
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Puroda iyidir içebileneBağımlısı yaptısonra biraktım allahtan pro daha keyifli
arada ondan alıyorum daha iyi reis
![]()
ooo reis seni buralarda görmekVar ya bubble gum üstüne tanımam karpuzlu 4 günde bitti ciğerim patlayacaktı![]()
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Blue razz diye bişey aldım fena değilVar ya bubble gum üstüne tanımam karpuzlu 4 günde bitti ciğerim patlayacaktı![]()
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
doğrudurSigaranın kokusu ve masrafından sizi kurtaracak keyifli nikotin oyuncağıdır
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Denerim çok yoğunmucool mint bağımlısı yaptı beni
Reisim vallaha dardayım bu aralar seni görmek her zaman güzelooo reis seni buralarda görmek![]()
efektör oranı blue razza göre biraz daha fazla o yüzden nane aromasını seviyorsan deneDenerim çok yoğunmu
Aktiflik
Seviye
Deneyim
ama sigara bırakmaya kesin çözümdürEmzik gibi elden dusmeme riski barindiran bagimlilik.
Oyle oluyor zaten. Olay nikotin bagimliligi; sigara, nargile, pipo farketmez.. Nikotini birinden karsiladiginda digerini aramiyorsun.ama sigara bırakmaya kesin çözümdürsigarayı bırakmaya çalışalım derken buna alışsakta kötü
![]()
Aktiflik
Seviye
Deneyim
dediğini yaptım buldum kardo 3 gün Oldu Sigara İçmiyorum Bunun SayesindeOyle oluyor zaten. Olay nikotin bagimliligi; sigara, nargile, pipo farketmez.. Nikotini birinden karsiladiginda digerini aramiyorsun.
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Kokusu yok ateşi külü yok en iyisidediğini yaptım buldum kardo 3 gün Oldu Sigara İçmiyorum Bunun Sayesinde