astralglikos
- 21 Ara 2017
- 1,317 Mesaj
Aktiflik
Seviye
Deneyim
he vallah 3 gündür burnum tıkanmıyor tepe çıkarken nefes nefesede kalmıyorum ama gerçekten tavsiye ediyorum bende artık rahatlatıyor seni sağlık yönündeKokusu yok ateşi külü yok en iyisi
|
Aktiflik
Seviye
Deneyim
he vallah 3 gündür burnum tıkanmıyor tepe çıkarken nefes nefesede kalmıyorum ama gerçekten tavsiye ediyorum bende artık rahatlatıyor seni sağlık yönündeKokusu yok ateşi külü yok en iyisi
Saglikli denemez; kullanmayan asla bulasmasin ama en azindan tutun, kagit gibi maddeler yok sigarada cok daha fazla zararli madde var.he vallah 3 gündür burnum tıkanmıyor tepe çıkarken nefes nefesede kalmıyorum ama gerçekten tavsiye ediyorum bende artık rahatlatıyor seni sağlık yönünde
Aktiflik
Seviye
Deneyim
öyle olabilir kardo sigara lanetinden cidden kurtulayım tam vozol u bırakmam kolay zaten nargile normalde sevmiyorum nargile içsem taşınabilir olsaydı onu içerdim bırakmak için ama bu var sigarayı tam bıraktıktan sonra bunu bırakmam kolay olurSaglikli denemez; kullanmayan asla bulasmasin ama en azindan tutun, kagit gibi maddeler yok sigarada cok daha fazla zararli madde var.
Senelerdir hergun 1-2 nargile iciyordum, artik yakmiyorum.öyle olabilir kardo sigara lanetinden cidden kurtulayım tam vozol u bırakmam kolay zaten nargile normalde sevmiyorum nargile içsem taşınabilir olsaydı onu içerdim bırakmak için ama bu var sigarayı tam bıraktıktan sonra bunu bırakmam kolay olur
Aktiflik
Seviye
Deneyim
bende öyleyim nargile normalde eskiden içiyordum zevkine sonra dedim içmicem içmedim bırakmam kolay oldu ama sigarayı bırakmam zor oluyorduSenelerdir hergun 1-2 nargile iciyordum, artik yakmiyorum.
Aktiflik
Seviye
Deneyim
İce tea ile süper gidiyo bu aradabende öyleyim nargile normalde eskiden içiyordum zevkine sonra dedim içmicem içmedim bırakmam kolay oldu ama sigarayı bırakmam zor oluyordu
Aktiflik
Seviye
Deneyim
aldığım vozul grape iceİce tea ile süper gidiyo bu arada
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Yok aroma farketmiyo yanında ice teayla iç güzel oluyo fazla içer oldum bu kombin yüzündenaldığım vozul grape iceice var tea yok
onuda soğuk çayla tamamlarız
![]()
Aktiflik
Seviye
Deneyim
en iyisi bu şuanlık yeter sigarayı bırakacaz derken alkolik olmayalım ASYok aroma farketmiyo yanında ice teayla iç güzel oluyo fazla içer oldum bu kombin yüzünden![]()
Aktiflik
Seviye
Deneyim