hatipogluhusyin
- 7 Tem 2019
- 194 Mesaj
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Logoyu bilmediğim için böyle oldu logo olsaydı daha iyidi 
[img=600x400]https://i.hizliresim.com/kMmR3q.jpg[/img]
[img=600x400]https://i.hizliresim.com/kMmR3q.jpg[/img]
|
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
hatipogluhusyin' Alıntı:Teşekkür Ederim yakında sıkıntı olmazsa logo calısması da yaparım :d
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Scorpiol' Alıntı:Eline emeğine sağlık başarıların daim olsun devamını görmek dileğiyle...
@mavişimsek Babacanım utan sen utan
Aktiflik
Seviye
Deneyim
mavisimsek' Alıntı:Scorpiol' Alıntı:Eline emeğine sağlık başarıların daim olsun devamını görmek dileğiyle...
Ekran kartsız kullanıyorum pc'yi programlarda cok kasıyor yoksa Dünya üzerime yuvarlansa senin olduğun yerleri Efsanelerle düzenlerim de zamanım yok ama bu günümü foruma ayırıcam bı muazzamiyet yapıcam bakalım
Sonra utanmak bana kalsın yine ^^ sizin canınız sağ olsun da
Bu arada eline sağlık kardeşim hoş olmuş tek kötü yanı çok fazla ek parça var boğmuş resmi ama zamanla onu sen farkedersin ve demek istedigimi daha net anlarsın
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Hallederiz ama şimdi forumda bir hata buldum onu videoya çektim kim forum scriptinde yetkili ona atayım videoyu .NasyoneL' Alıntı:mavisimsek' Alıntı:Scorpiol' Alıntı:Eline emeğine sağlık başarıların daim olsun devamını görmek dileğiyle...
Ekran kartsız kullanıyorum pc'yi programlarda cok kasıyor yoksa Dünya üzerime yuvarlansa senin olduğun yerleri Efsanelerle düzenlerim de zamanım yok ama bu günümü foruma ayırıcam bı muazzamiyet yapıcam bakalım
Bu arada eline sağlık kardeşim hoş olmuş tek kötü yanı çok fazla ek parça var boğmuş resmi ama zamanla onu sen farkedersin ve demek istedigimi daha net anlarsın
Kanka saģlam kaliteli banner logo ve ranklar lazım
Aktiflik
Seviye
Deneyim
mavisimsek' Alıntı:Hallederiz ama şimdi forumda bir hata buldum onu videoya çektim kim forum scriptinde yetkili ona atayım videoyu .NasyoneL' Alıntı:mavisimsek' Alıntı:Scorpiol' Alıntı:Eline emeğine sağlık başarıların daim olsun devamını görmek dileğiyle...
Kanka saģlam kaliteli banner logo ve ranklar lazım
Scorpiol dışı var mı ? atabileceğim birisi ufak bi hata ama bence güzel bi hata![]()