Hoşgeldin Misafir

Wallpaper engine kullanımı

''KARAHANLI''

Россия
5 Kas 2024
196 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Günaydın 2 saatlik forum maratonunda yeni bir konu oluşturmak istedim.Bugünkü olay hareketli duvar kağıtları yapımı.
Bu uygulamayı bileniniz yoktur artık tahmin ediyorum ilk yapmamız gereken bu yazılımı steam üzerinden satın almak lazım
Mağaza linki ve ürün fiyatı 3$
Satın alındıkdan sonra ürünü indirin ve kurun
Ve calıştırın
D5h6zc.png

Burdan oynaya tıklayın ve bizi uygulamaya atıcaktır
D5hLjy.png

Ben daha önceden kullandıgım icin böyle oldu ve birçok oyunu 2018 de aldığım şimdi almaya kalksam kazık yerim ve bir tavsiye steamden oyun alacaksanız kesinlikle indirim günlerinde almanızı tavsiye ederim.
D5ASLC.png

Bu bölümde yer alan kısımlar mobil telefonlar içinde geçerli
Ekranlar kendi masaüstünüz için ayarlama yapar
Ayarlar ise programın kendi orjinal ayarlaraını kurcalamaya yada kafanıza göre yapmanızı sağlar
Arama bölümü yazılım içinde duvar kayıtlarını bulmanızı sağlar.
İster arama bölümünden ister ana menüde yer alan duvar kagıtlarınıda kullabilirsiniz.
istediğiniz wallpeper ı bulamadıgınız zaman keşfet özelliği mevcut
Abone ol kısmına tıklayın ve masaüstünüze sectiğiniz slayt başarılı şekilde inecektir
D5ApDQ.png
D5Avtc.png

Bu yazılımı hangi steam hesabından alındıysa ordan kullanmaya devam edin sağ alt kısımdan açıp kapatabilir ama kapatınca Ayarlarınız ve sectiğiniz görsel gidecektir devamlı acık bırakın. Ve sectiginiz resim başarıyla kurulmuştur.
D5IWny.png

ofcmedya

ofcmedya

Kendine yaslan.
Kahpe Dünyası
4 Eyl 2024
1,401 Mesaj
TIM Görevleri
1

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Günaydın 2 saatlik forum maratonunda yeni bir konu oluşturmak istedim.Bugünkü olay hareketli duvar kağıtları yapımı.
Bu uygulamayı bileniniz yoktur artık tahmin ediyorum ilk yapmamız gereken bu yazılımı steam üzerinden satın almak lazım
Mağaza linki ve ürün fiyatı 3$
Satın alındıkdan sonra ürünü indirin ve kurun
Ve calıştırın
D5h6zc.png

Burdan oynaya tıklayın ve bizi uygulamaya atıcaktır
D5hLjy.png

Ben daha önceden kullandıgım icin böyle oldu ve birçok oyunu 2018 de aldığım şimdi almaya kalksam kazık yerim ve bir tavsiye steamden oyun alacaksanız kesinlikle indirim günlerinde almanızı tavsiye ederim.
D5ASLC.png

Bu bölümde yer alan kısımlar mobil telefonlar içinde geçerli
Ekranlar kendi masaüstünüz için ayarlama yapar
Ayarlar ise programın kendi orjinal ayarlaraını kurcalamaya yada kafanıza göre yapmanızı sağlar
Arama bölümü yazılım içinde duvar kayıtlarını bulmanızı sağlar.
İster arama bölümünden ister ana menüde yer alan duvar kagıtlarınıda kullabilirsiniz.
istediğiniz wallpeper ı bulamadıgınız zaman keşfet özelliği mevcut
Abone ol kısmına tıklayın ve masaüstünüze sectiğiniz slayt başarılı şekilde inecektir
D5ApDQ.png
D5Avtc.png

Bu yazılımı hangi steam hesabından alındıysa ordan kullanmaya devam edin sağ alt kısımdan açıp kapatabilir ama kapatınca Ayarlarınız ve sectiğiniz görsel gidecektir devamlı acık bırakın. Ve sectiginiz resim başarıyla kurulmuştur.
D5IWny.png
Eline sağlık