Hoşgeldin Misafir

Çözüldü Wamp Server İle Script Yükleme

bekir156

18 Kas 2020
384 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba Dostlarım

Alan Adımın Süresi Dolduğu İçin Yapamadım Wamp Server İle Localhost'a Scriptimi Kurarsam Bu LocalHosttaki Sitenin Farklı Cihazlardan'da Girişini Nasıl Yaptırabilirim. Bu Konuda Yardımcı Olabilirseniz Sevinirim.

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,245 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba Dostlarım

Alan Adımın Süresi Dolduğu İçin Yapamadım Wamp Server İle Localhost'a Scriptimi Kurarsam Bu LocalHosttaki Sitenin Farklı Cihazlardan'da Girişini Nasıl Yaptırabilirim. Bu Konuda Yardımcı Olabilirseniz Sevinirim.

Merhaba değerli üyemiz,

Script destek konunuz başarı ile oluşturulmuş olup, yardım talebiniz alınmıştır. Talebinize ilişkin çözüm yetkin personel & üyelerimiz tarafından en kısa süre içerisinde paylaşılacaktır. Aynı script için yeni bir istek konusu açmanıza gerek yoktur. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz.

İyi forumlar.

alttab

30 Haz 2021
835 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba Dostlarım

Domain Yok Anladığım Kadarıyla Bu Durumda Gerekli Portları Açıp IP Üzerinden Siteyi Yayınlayabilirsiniz

alttab

30 Haz 2021
835 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Evet Hocam Malesef Domainim Yok Bu Gerekli portları nasıl açabilirim acaba bu konuda yardıma ihtiyacım var açıkcası.
Modem Arayüzüne Girip Oradan 443 / 80 Portlarını Açmanız Gerekli Daha Sonra Wamp Server veya Xampp Üzerinden Gerekli Ayarları Yaptıktan Sonra IP Adresiniz Üzerinden Site Erişime Açılacak
Port Açmak İçin :

Çözüm