Hoşgeldin Misafir

Warez Hakkında

lose39

31 Tem 2019
31 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
öncelikle merhabalar aranıza yeni katıldım warez hakkında aklıma takılan bir soru var öncelikle belirtmek isterimki freelancer olarak site kurulum işi yapıyorum (Hazır siteleri indirip müşteriye hazırlayıp son halini teslim ediyorum)

Piyasadaki rekabet malum 49'tl'ye site kurup verenler var ve web-ofisi // offisimo gibi yazılımların demolarını koyup üstüne kar ekleyip kurma düşüncesindeydim fakat insanlara fiyat çok geldiğinden işin içinden çıkılmıyor lisans parası zorluyor 

Sadede gelirsek warez adı altında paylaşılan yazılımların + ve - leri nelerdir

Sitem üzerinden örneğin web ofisinin demo linklerini koyup beğenen müşterilere buradaki warez yazılımını kursam web-ofisi bunu takibe alırmı veya daha sonradan anlaşılırmı

Wordpressteki nulled temalar gibi 2-3 ay sonra index virüsü yemiştik bu gibi sorunlar olurmu

Kısaca warez yazılımın güvenli olup olmadığı nasıl anlaşılır 

Cevaplarınız için teşekkürler

DeepiMpaCt

DeepiMpaCt

Katip ol sabahin ilk isiklarina..
Monteal/Ca
25 Ağu 2017
6,151 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Warez'de risk her zaman vardır. Forumda paylaşan kişi temizlemiş bile olsa ondan önce yayan birinin bıraktığı açık gözden kaçırılmış olabilir. Dosyaları tek tek tarayıp elden geçirmek gerekebilir.

Bu arada 49 TL'ye iş yapan aç köpektir, hatta daha aşağılıktır.

NasyoneL

NasyoneL

Karanlık Özgürlüktür
25 Ağu 2017
25,060 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Son dönemde paylaşılan bikaç script harici hacklenen olmadı onlarıda yayan direkt artniyetle yaymış zaten biçok kisi burdan aldığı e-ticaret scriptleri ve wordpress temalarını kullanmakta tabi risk her zaman var aramıza hoşgeldin

lose39

31 Tem 2019
31 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
DeepiMpaCt' Alıntı:
Warez'de risk her zaman vardır. Forumda paylaşan kişi temizlemiş bile olsa ondan önce yayan birinin bıraktığı açık gözden kaçırılmış olabilir. Dosyaları tek tek tarayıp elden geçirmek gerekebilir.

Bu arada 49 TL'ye iş yapan aç köpektir, hatta daha aşağılıktır.

Bilgi için teşekkürler aynı fikirdeyim ve sektör malesef bitiyor hosting firmaları bile başladı sonumuz hayrolsun

NasyoneL' Alıntı:
Son dönemde paylaşılan bikaç script harici hacklenen olmadı onlarıda yayan direkt artniyetle yaymış zaten biçok kisi burdan aldığı e-ticaret scriptleri ve wordpress temalarını kullanmakta tabi risk her zaman var aramıza hoşgeldin

teşekkürler

DeepiMpaCt

DeepiMpaCt

Katip ol sabahin ilk isiklarina..
Monteal/Ca
25 Ağu 2017
6,151 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
@lose39 burada iş biraz referans, biraz müşteriye inme ve güven vermeye kalıyor. Benim 5000 TL aldığım müşterim de var ve genelinin o ucuzculardan ağzı yandığı için paraya kıyıyorlar yeter ki sendeki cevheri görsün. :)

Dr Leland Townsend

6 Eyl 2017
16,496 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Peşine düşmez 3 kuruş için zaten nereden rast gelecek ki ? Bizim sitemizden indirilen null temayı büyük bir üniversitenin web sitesinde bile kullanmışlar hatta Türkiye'deki sayılı gazetelerden birinde. Tavsiyem şu ki eğer yüksek fiyatla kaliteli iş değil de uygun fiyata kur bırak yapacaksan warez iyidir indir kur ver. Bu arada 49 liraya site yapan karaktersizdir.

35izmir

35izmir

🆁🅴🅸🆂🅲🅸🆂🅴🆅🅴🆁
11 Ocak 2018
2,701 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
her şeyden önce sorulması gereken soru şu Warez Caizmidir işte bunu cevaplayabildiğimiz gün insanlık bir adım daha ileri gidebilmiş olucak

Security

25 Ağu 2017
894 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
warez her zaman risktir piyasada dolaşan bircok sistemde zararlı dosya ve kod yapisina ulaşilmiştir warez ile iş yapmak isterim dersen tüm klasörleri tek tek tarama yapman gerekli kendi cekmediğin dosyalarda her zaman risk vardir.