öncelikle merhabalar aranıza yeni katıldım warez hakkında aklıma takılan bir soru var öncelikle belirtmek isterimki freelancer olarak site kurulum işi yapıyorum (Hazır siteleri indirip müşteriye hazırlayıp son halini teslim ediyorum)
Piyasadaki rekabet malum 49'tl'ye site kurup verenler var ve web-ofisi // offisimo gibi yazılımların demolarını koyup üstüne kar ekleyip kurma düşüncesindeydim fakat insanlara fiyat çok geldiğinden işin içinden çıkılmıyor lisans parası zorluyor
Sadede gelirsek warez adı altında paylaşılan yazılımların + ve - leri nelerdir
Sitem üzerinden örneğin web ofisinin demo linklerini koyup beğenen müşterilere buradaki warez yazılımını kursam web-ofisi bunu takibe alırmı veya daha sonradan anlaşılırmı
Wordpressteki nulled temalar gibi 2-3 ay sonra index virüsü yemiştik bu gibi sorunlar olurmu
Kısaca warez yazılımın güvenli olup olmadığı nasıl anlaşılır
Cevaplarınız için teşekkürler
Piyasadaki rekabet malum 49'tl'ye site kurup verenler var ve web-ofisi // offisimo gibi yazılımların demolarını koyup üstüne kar ekleyip kurma düşüncesindeydim fakat insanlara fiyat çok geldiğinden işin içinden çıkılmıyor lisans parası zorluyor
Sadede gelirsek warez adı altında paylaşılan yazılımların + ve - leri nelerdir
Sitem üzerinden örneğin web ofisinin demo linklerini koyup beğenen müşterilere buradaki warez yazılımını kursam web-ofisi bunu takibe alırmı veya daha sonradan anlaşılırmı
Wordpressteki nulled temalar gibi 2-3 ay sonra index virüsü yemiştik bu gibi sorunlar olurmu
Kısaca warez yazılımın güvenli olup olmadığı nasıl anlaşılır
Cevaplarınız için teşekkürler