Hoşgeldin Misafir

Warez İşlerini Bıraktım. Dinen uygun değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ByÖmeR

3 May 2020
20 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Selamun Aleyküm,
Bugünden itibaren warez işlerini bıraktım.Warez'in dinen caiz olmadığını öğrendim. Bundan dolayı yöneticilerin üyeliğimi silmesini rica ediyorum.
Warez Başkalarının hakkını çalmak ve haksız kazanç anlamına geliyor. Dinen caiz değil. Lütfen sizlerde tevbe edip bırakın bu işleri. Hoşçakalın.

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,249 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Selamun Aleyküm,
Bugünden itibaren warez işlerini bıraktım.Warez'in dinen caiz olmadığını öğrendim. Bundan dolayı yöneticilerin üyeliğimi silmesini rica ediyorum.
Warez Başkalarının hakkını çalmak ve haksız kazanç anlamına geliyor. Dinen caiz değil. Lütfen sizlerde tevbe edip bırakın bu işleri. Hoşçakalın.

Merhaba,

Öneri / şikayetinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz. Forum yöneticileri talebiniz hakkında bilgilendirilecek, tarafınıza geri dönüş yapılacaktır.

İyi forumlar.

By_Nimetullah

10 Şub 2023
1,718 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Ve aleyna aleyküm selam ve rahmetullahi ve berekatühü savaşta adam öldürmek bile mübah sayılmış dinen turkhacks vatan ve din için mücadele içerisinde bence burada olmaktan onur ve gurur duymalısın ümmet için mücadele eden bu oluşumdan Allah razı olsun

ByÖmeR

3 May 2020
20 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
İnşallah alırsın Allah sana çok paralar nasip etsin kardeş her programı parayla alırsın inşallah 😁
Bugün 3 4 kişiden helallik aldım. Açtığım konuları sildim diğer forumlardan da sildim. Kul hakkı çok önemli. Burada dalga geçiyor olabilirsiniz yadırgamıyorum ama ben bıraktım ve Allah yoluna girmeye karar verdim. Lütfen sizlerde duyarlı olun. Ahirette hiç tanımadığınız insanlar ile karşılaşmak istemiyorsanız kul hakkı nedir bunu araştırın bu buraya yazdığım son mesaj ve buraya son girişim.
Biz burada başkalarının emekle harcadığı ürünleri kırıp ücretsiz kullanıyoruz ve dağıtıyoruz.. Peki bunun cezası olmayacak mı ? Kimse hesap sormayacak mı ? Bu düzen bu dünya da böyle gitse bile Ahirette böyle gitmeyecek. Sizlerde Allah için bırakın hocam hak yoluna girin. Allah'a emanet olun.

LordBarbaR

10 Tem 2020
1,533 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Ben fetva makamı değilim dalga da geçmiyorum ama sen hak hukuk dersen vala kiminle helallesegiz bende bilmiyorum emek demişsinde çoğu açık kaynak kodlu sistem zaten onuda yapan biriisi o dagitiyor bazıları alıp onu parayla satıyor sanki o hirgiz olmuyor mu boş işler kardeş sen kendi yolunda gidebilirsin a e ol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...