Hoşgeldin Misafir

Warez paylaşım forumlarinda ki artan sorunlar

sfenks

3 Kas 2017
504 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba arkadaşlar bu son günlerde warez paylaşım forumlarinda yaşanılan ergen adminlerden kaynaklan dengesiz konuşma ve tavırlara değinmek için bu konuyu açmayı uygungun gördüm.

Warez içerik forumlarından bir yazılım veya script indirip kuruyorsun kurulumda veya scripte bir sorun oluyor bunu bildirmek için yaziyorsun karşılığında ergen mod veya adminlerden dengesiz cevaplar alıyorsun.
İyi güzel paylaşım yapmışsın eyvallah indirme için ücret veya belli kredi kasma sistemi yapmışsın onada eyvallah. Kasiyoruz indiriyoruz sorun var diye belirtiyoruz bari yardımcı olmuyorsa bile tersleme en azından.
Paylasimin hatalı veya lisanslı diye belirtmek zorunda olan sensin . Kredi kasiyoruz veya ücret veriyoruz ona göre .

Scripti indiriyoruz kurmaya çalışıyoruz kurulumda hata alıyoruz . Hatayi bilen çözen varmı diyoruz suçlu oluyoruz. Yardım alamıyoruz. Oradan indirdiğimiz scripti bu sefer başka bir forum veya sitede destek almak sorunu çözmek için paylaşmak zorunda kaldığımız da ise bu sefer bizim scripti niye paylasiyorsun diye azar yiyoruz.

Bu warez paylaşım sitelerinde bu sorun son birkaç ayda iyice artmış durumda.
Eskiden böyle değildi bu forum ve siteler.
Sanırım iyice ergenlerin eline düşmüş durumda.
İki yazılım script paylaşan bir havaya giriyor.b
Yok banlarim yok engel atarım sitede tehdit yapıyor. Umarım bu sorun düzelir.Yine bundan birkaç yıl önceki düzene geri döner.

Bu yazımdan ve açtığım konudan rahatsız olan varsada kusura bakmasın ama artık iş rayından çıkmış durumda.
-

sfenks

3 Kas 2017
504 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
squadfire' Alıntı:
bahsettiğiniz durum bu forum da yok içiniz rahat olsun sorunları gördükçe yanıtlıyoruz.

Evet hocam bu forumda şahit olmadım.
Zaten paylaşımlarda virsutotal bile zorunlu burada o yüzden kafamız rahat burada.
Birkaç başka ergenij kurdugu birkaç forum daha var piyasada iki paylaşım yapınca bir taraflari kalkmış. Sanki kendileri yazmislar gibi birde hava atıyorlar. Başka forum ve sitelerden alıntı yapıp paylaşıyorlar sonra da kendi sitelerinde indirip paylaşmak isteyenlere de ban tehdidinde bulunuyorlar. Tam çoluk çocuk forumu onlar

35izmir

35izmir

🆁🅴🅸🆂🅲🅸🆂🅴🆅🅴🆁
11 Ocak 2018
2,698 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Forumumuz zaten Warez konusunda Türkiye Lider Biz Yaptığımız Herşeyi Özenerek Yapıyoruz bu kullanıcılar tarafından tebrik görmesede genel resim çok iyi çözemediğimiz çok nadir problemler olur

Asım Gürsoy

mersin
27 Mar 2020
8,829 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
@sfenks burada yaş ortalaması yüksek ve geneli kaliteli insanlar çürük elmalarda aradan çıkabilir normal 30 bin kişilik bi platform başka yerlerde macera arayı bu şekilde canımızın sıkılmasındansa böyle kaliteli ortamlara bişeyler katarak daha iyiye gidebiliriz hep beraber diye düşünüyorum

sfenks

3 Kas 2017
504 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
0bir' Alıntı:
@sfenks burada yaş ortalaması yüksek ve geneli kaliteli insanlar çürük elmalarda aradan çıkabilir normal 30 bin kişilik bi platform başka yerlerde macera arayı bu şekilde canımızın sıkılmasındansa böyle kaliteli ortamlara bişeyler katarak daha iyiye gidebiliriz hep beraber diye düşünüyorum

Aynen haklısın hocam.
Bir kaç forumda daha takıldık insan sandık 
Ne bilelim ergen havalı tipler olduğunu.
Adam.iki script paylaşıyor birde vip paket yapmış vip üyelik istiyor

İstediği ücret scriptin resmi firmasından daha yüksek .
Lisanslı alsan daha ucuza geliyor. Aklınca iş yapıyorlar.
Birde çoğu scriptleri çalışmıyor deneme kurulum bile yapamıyorlar direk paylasiyorlar.
Konu altına scripte sorun veya lisans.oldugunu söylediğin an ya mesajını siliyorlar yada ban atiyorlar..
O yüzden dikkat etsin arkadaşlar .
Mutlaka kurulu demo talep etsinler .