Merhabalar bir konuya danışacağım warez scriptlerde free üyeler için ayrı vip üyeler için ayrı bir alan yapılırsa daha iyi olur aradığımızı daha hızlı buluruz warez de giriyorum bütün konularda yüksek üye istiyor ayrı katolog yada alan açılabilir.
|
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Merhabalar bir konuya danışacağım warez scriptlerde free üyeler için ayrı vip üyeler için ayrı bir alan yapılırsa daha iyi olur aradığımızı daha hızlı buluruz warez de giriyorum bütün konularda yüksek üye istiyor ayrı katolog yada alan açılabilir.
Aktiflik
Seviye
Deneyim
zaten istediğiniz özellikte yürüyor adı üstünde warez extra diğer bölümde vip kategorisi sadece vip olan üyeler görebiliyorMerhabalar bir konuya danışacağım warez scriptlerde free üyeler için ayrı vip üyeler için ayrı bir alan yapılırsa daha iyi olur aradığımızı daha hızlı buluruz warez de giriyorum bütün konularda yüksek üye istiyor ayrı katolog yada alan açılabilir.
Hocam warez script bölümüne girince aralarda tekrar karşılaşıyorumzaten istediğiniz özellikte yürüyor adı üstünde warez extra diğer bölümde vip kategorisi sadece vip olan üyeler görebiliyor
Aktiflik
Seviye
Deneyim
olabilir yazılımcı arkadaşlar belki sorunsuz hale getirmiş veya ekstra birşey yapmıştır warez ekstra da yeniden aynı sorunsuz scripti paylaşmıştırHocam warez script bölümüne girince aralarda tekrar karşılaşıyorum
Extra bölümünde genellikle fixlenmiş yazılımlar paylaşılıyor eğer ki aynılarını gördüyseniz.Hocam warez script bölümüne girince aralarda tekrar karşılaşıyorum