Hoşgeldin Misafir

Öneri Warez Scriptler - Kategori Önerisi

Forum hakkında öneriler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hakobey

6 Şub 2025
60 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Warez scriptlerde yayınlanan warezlerin neredeyse %50 belki daha fazla ortalama olarak söyledim php 5 sürümleri için tasarlanmış warezler beyaz hata alan bozuk sanıp bu yoldan vaz geçiyor konular açılırken php sürümü eklenmesi zorunlu olsun veyahut warez bölümünü php sürümlerine bölebilirsiniz sadece bir öneri teşekkürler.

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,246 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Warez scriptlerde yayınlanan warezlerin neredeyse %50 belki daha fazla ortalama olarak söyledim php 5 sürümleri için tasarlanmış warezler beyaz hata alan bozuk sanıp bu yoldan vaz geçiyor konular açılırken php sürümü eklenmesi zorunlu olsun veyahut warez bölümünü php sürümlerine bölebilirsiniz sadece bir öneri teşekkürler.

Merhaba,

Öneri / şikayetinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz. Forum yöneticileri talebiniz hakkında bilgilendirilecek, tarafınıza geri dönüş yapılacaktır.

İyi forumlar.

hakobey

6 Şub 2025
60 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
siz hangi konuda sorun yasiyorsanız destek actiginiz taktirde yonetici arkadaslar yada üyelerden destek gorursunuz. 500 hatasinin bir cok nedeni vardir. İşi bilmiyorsanız lütfen destek için konu acin cozume kavuşacaktir . iyi forumlar
kendim için istemiyorum genel olarak diyorum ayrıca forumdaki 500 hatalı scriptlerin %99'u php sürümünden kaynaklanıyor, destek alanını kaldırın demiyorum bahsettiğim sistem ile hem yöneticilerin hemde işi bilen arkadaşların işide azalmış olur. 48 mesajımın 45'i warez bölümünde deneyimledimde konuşuyorum gelişim için scriptler ile ilgileniyorum şuanda. ayrıca warez bölümünde 6 mart 2024 tarihinden itibaren konu açılmamış bu bir düzen getirebilir foruma.

Atlas

Turkhacks
18 Haz 2018
1,763 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba,

Öneriniz için teşekkür ederiz. Ancak, forumda PHP sürümünü belirtme zorunluluğu veya warez bölümünü PHP sürümlerine göre ayırma fikri çok etik değil.
Paylaşım konuları gönüllülük esas olup talebinizi çözümlemek adına " Script Destek & Yardım " kategorisi üzerinden destek alabilirsiniz.

Anlayışınız için teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...