Hoşgeldin Misafir

Warezci Arkadaşlara Duyuru!

Dr Leland Townsend

6 Eyl 2017
16,496 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba arkadaşlar, warezcilere yönelik bir uyarıda bulunacağım. Size herhangi bir iletişim kanalından herhangi bir firmanın avukatı yada sahibi olarak tanıtan kişilerden gelen hukuki yada benzeri konulardaki tehtidlere kulak asmayın. Gözardı edilemeyecek durumlarda gerekli müdahaleyi yönetim olarak yapıyoruz. Sanal, ve reel hayatta olduğu gibi, bilişim hukukunda da hem bilgimize hemde kudretimize güveniyoruz. Kaygu duyduğunuz durumlarda yapmanız gereken tek eylem pm veya Telegram yoluyla bana iletmektir. Saygılarımla.

35izmir

35izmir

🆁🅴🅸🆂🅲🅸🆂🅴🆅🅴🆁
11 Ocak 2018
2,701 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Yazılan her satır kod yazılımcıya ait olsada telif hakları konusunda tescil e gerek vardır envato gibi paravan şirketler temaları scriptleri lisanslamaz sadece sahibinden gibi paravandır eğer firmalar tescil belgelerini size göstermez ise korkmaya gerek yoktur

percl

27 Ara 2018
170 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
ⓝⓔⓣⓚⓘⓛⓛⓔⓡ' Alıntı:
alayı gelsin topunu skrz

işin içine telif girdi mi zor. niye korsan film sitelerinde, türk dizi ve filmleri az sence? kan alıyorlar :D  iş yazılıma gelincede kaynağın çoğu yabancı kaynak, çoğunda da telif yok zaten, lisanslamak için ioncube kullanıyorlar.

Sydz

8 Eyl 2018
578 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
percl' Alıntı:
ⓝⓔⓣⓚⓘⓛⓛⓔⓡ' Alıntı:
alayı gelsin topunu skrz

işin içine telif girdi mi zor. niye korsan film sitelerinde, türk dizi ve filmleri az sence? kan alıyorlar :D  iş yazılıma gelincede kaynağın çoğu yabancı kaynak, çoğunda da telif yok zaten, lisanslamak için ioncube kullanıyorlar.

sıfır1 i yayına verdi arkadaş 1 gün geçmeden bum :))

percl

27 Ara 2018
170 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Ersever' Alıntı:
@perci cogu sagdan soldan calip editleyip benim diye geziyo zaten cidden saglam emek verenler elin parmagini gecmez.

onu hemen hemen herkes yapıyordur bir şekilde ya. mesela ben scripti sıfırdan yazıp, arayüz materyalleri için, sitelerden css ve js olarak snippet aşırmışlığım çok yani. ama bu da emek bi yerde, siteyi kopyalamaktan daha zor, snippet kopyalamak ::D
birde kopyalama programları kaynaktan değil, consoldan kopyalıyor. consol ile kaynakta html yapısı, javascript'in uyguladığı olay ve methodlara göre değişiklik gösteriyor. kaynaktan alınca, daha az html oluyor, ufak bi bilgilendirme : )

bysal

19 Eyl 2021
3 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
bide simdi yeni bi nesil türemis, envatodan aliyorlar az sagini solunu modifiye edip lisansi basiyorlar, sonrada dandik forumlarda sazan avina cikar gibi satisini yapiyorlar, biri cikip 10 liraya sifreledigi ioncubeyi kirip foyasini ortaya cikarincada, sanki sistemi kendi kesfetmis gibi yaygara kopariyorlar.