Hoşgeldin Misafir

Warezci şizofren.

UnmoveD

23 Ocak 2018
76 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Selam arkadaşlar kimi arkadaşimiz kendisini warezci sanip yaptigi sahtekarlik. Tema satan ben olayim diger emek veren arkadasimiz olsun bize duygu sömürüsü yapip ben askerim maddi durumum yok bilmem sana yarin parayi yatiririm gibisinden alip warez olarak paylasir ve kendisini warez tanrisi olarak tanitir. Ayip bu yaptigi cok ayip ama insanlarin emegi bu olmamasi gerek tamam warez temalar paylasilir ama sana yapilan iyilige karsilik bu olmamasi gerek haksiz isem haksizsin deyin arkadaslar.

UnmoveD

23 Ocak 2018
76 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Warezci olmak kolay birsey deil o konuda onlara saygim var. Ama insanlara duygu somurusu yapip temayi aldiktan sonra soz verip paylasmasi hic hos deil umarim kendisi bu yazdiklarimi gorur.

MiRaT

13 Kas 2017
2,077 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Bu Konuda Size Hak Veriyorum Kendisinide İyi Tanırım Gerekli İşlem Birazdan Yapılacak İçiniz Rahat Olsun Kim zne Olursa Olsun Ücretle Sattığınız Birşeyi Babanızda Olsa Hakkınızı Almadan Vermeyin Bende Aynı Kişi Hakkında Aynı Durumu Yaşadım Ama Arkadaş Dediğim Şahıs Duygu Sömürüsü Yaptı Temayı Vermedim Ve İlişkiyi Kesti Buradan Anladımki Arkadaşlıl İki Kıçı Kırık Temadan İbaret Başka Birşey Değil Bu Yazdığım Olay Sizin yaşadığınız Olay İle Aynı Kişidir Gerekli İşlem Yapılacaktır Merak Etmeyiniz.

Hesabı Hakkında Gerekli İşlem Yapılmıştır Sahtekarlık Yapanlara İbret Olsun.

http://www.turkhacks.com/uye-şizofren.html

DeepiMpaCt

DeepiMpaCt

Katip ol sabahin ilk isiklarina..
Monteal/Ca
25 Ağu 2017
6,151 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
MiRaT' Alıntı:
Bu Konuda Size Hak Veriyorum Kendisinide İyi Tanırım Gerekli İşlem Birazdan Yapılacak İçiniz Rahat Olsun Kim zne Olursa Olsun Ücretle Sattığınız Birşeyi Babanızda Olsa Hakkınızı Almadan Vermeyin Bende Aynı Kişi Hakkında Aynı Durumu Yaşadım Ama Arkadaş Dediğim Şahıs Duygu Sömürüsü Yaptı Temayı Vermedim Ve İlişkiyi Kesti Buradan Anladımki Arkadaşlıl İki Kıçı Kırık Temadan İbaret Başka Birşey Değil Bu Yazdığım Olay Sizin yaşadığınız Olay İle Aynı Kişidir Gerekli İşlem Yapılacaktır Merak Etmeyiniz.

Sahtekarlık Turkhacks içerisinde mi yapıldı, yoksa bizi ilgilendirmez.

UnmoveD

23 Ocak 2018
76 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
MiRaT' Alıntı:

Hocam çok teşekkür ederim sizden. Duygu sömürüsü yapip temalari kirdim sizlere paylaşıyorum gibisinden namini duyurmak istiyor bu kadar karaktersiz olamaz. Warezci olmak ayri ama bunun gibisi warezcilerin ismini bile kirletiyor. Tekrardan çok sağolun hocam seviliyorsunuz.

MiRaT

13 Kas 2017
2,077 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
DeepiMpaCt' Alıntı:
MiRaT' Alıntı:

Sahtekarlık Turkhacks içerisinde mi yapıldı, yoksa bizi ilgilendirmez.

Banada Yapıldı Zaten Sömürmekten Başka Bir İşede Yaramıyor Forumu Süresiz Uzaklaştirildi.