Hoşgeldin Misafir

Web hack hakkında öğrenmek istediklerim

atasoy06

12 Ara 2024
82 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Arkadaşlar ve üst rütbeliler ben beyaz şapkalı hacker olmak için bir yol almak istedim ama bu noktaya gelmek için önce öğrenmemiz gereken konular olduğunu biliyorum gün içerisinde kamyon kullanıyorum 25 yaşında olduğum için kendimi bu alanlarda geliştirmek istiyorum bunun için ne kadar eğitimler baktıysam içeriğini öğrenemedim çünkü sürekli videolarda veya anlatımlarda bir uzatmalar var ve anlamadığın yerde takılıp kalıyorum
Sizlerden istirhamım bana anlayıcı bir şekilde eğitimleri mütakipen hangi programlar bilgisiyarımda bulunması gerek
ve ne hareketlerde bulunmam gerek yardımcı olursanız sevinirim

mawt

4 Mar 2022
2,251 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Arkadaşlar ve üst rütbeliler ben beyaz şapkalı hacker olmak için bir yol almak istedim ama bu noktaya gelmek için önce öğrenmemiz gereken konular olduğunu biliyorum gün içerisinde kamyon kullanıyorum 25 yaşında olduğum için kendimi bu alanlarda geliştirmek istiyorum bunun için ne kadar eğitimler baktıysam içeriğini öğrenemedim çünkü sürekli videolarda veya anlatımlarda bir uzatmalar var ve anlamadığın yerde takılıp kalıyorum
Sizlerden istirhamım bana anlayıcı bir şekilde eğitimleri mütakipen hangi programlar bilgisiyarımda bulunması gerek
ve ne hareketlerde bulunmam gerek yardımcı olursanız sevinirim
Hocam bilgisayarınıza kali linuxu kurun sanal sunucuyla oradan port taramlari dork taramlari yaparak başlıyabilirsiniz eğitim içerik konusunda da forumuzda bir çok eğitim seti bulunmaktadır onlardan indirip izleyebilirsiniz eğitimlerde uzatıyor dediği her konu her bilgi gerektiği yerde çok işinize yarıyor küçük bir not defterine kodları yazarak ilerliyebilirsiniz deneme yanılma yoluyla ilerledigini sabır gerektiğini bilerek ilerleyin yavaş yavaş