Hoşgeldin Misafir

Web Hack Sorum

Piri.Reis

18 Nis 2019
88 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Oncelikle S.A. Ben Web Hack ile ilgileniyorum forumda baya yararli bilgiler var bide youtube cyberhost diye biri var turkhacksten onun videolarini ve forumdaki bilgileri cok sey ogrendim allah razi olsun shell atmayi mass cekmeyi fake rootu server root config cekmeye ama bazen 20/30 site cikiyor bazen sitenin icinde hic cikmiyor biraz sans isi ama ben brute kullaniyorum bazi arkadaslar bana exploit ogren dyor veya muneal sql yap sizin onericeniz baska seyler var mi ve bazen exploit video izliyorum ya yarim yamalak anlatiyorlar yada para karsilinda satiyorlar onun icin video aticaksaniz bana tavsiye olarak kullanabilicek exploit olsun simdilik tessekur ederim herkese :)

Scorpiol

2 Eyl 2017
406 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Aleyküm Selam Babacan Hoşgeldin soruların olursa sorarsın müsait zamanda yardımcı Olurum.Kendi kanalımdan yararlanmanı isterdim.Şikayet ile kapandı işçi birisiyim yazarsın sorun olursa Müsait olunca geri dönüş sağlarım.

Piri.Reis

18 Nis 2019
88 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
NasyoneL' Alıntı:
@Cyberhost candır exploit işi derya gibi sürekli güncel exploitler çıkıyor takip et forumu

Sagol Kardesim :)

Scorpiol' Alıntı:
Aleyküm Selam Babacan Hoşgeldin soruların olursa sorarsın müsait zamanda yardımcı Olurum.Kendi kanalımdan yararlanmanı isterdim.Şikayet ile kapandı işçi birisiyim yazarsın sorun olursa Müsait olunca geri dönüş sağlarım.

Hosbulduk Hocam. Sorum Olursa Yazarim Size Yardiminiz icin simdiden tessekur ederim

CyberHost

CyberHost

уєиι яαкı
Hindistan
12 Kas 2017
3,358 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Kardeşim hoş geldin ilk olarak eksik olma sağolasın. Exploit hakkında videolar hazırlama niyeti içerisindeyim bypass konusunda sızma girişim hakkında bir çok video yakında hazıra kavusacak. Senden bu forumu takip etmeni istiyorum. Paylaşıldığı zaman görmen açısından.

Piri.Reis

18 Nis 2019
88 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
CyberHost' Alıntı:
Kardeşim hoş geldin ilk olarak eksik olma sağolasın. Exploit hakkında videolar hazırlama niyeti içerisindeyim bypass konusunda sızma girişim hakkında bir çok video yakında hazıra kavusacak. Senden bu forumu takip etmeni istiyorum. Paylaşıldığı zaman görmen açısından.

Hosbulduk @CyberHost Hocam. Oncelikle Yazdiniz icin Tessekur Ederim Sayenizde Cok Sey Ogrendim ilk basta siteye shell atma bazen Twentyseventeen Veya Diger Temalarda izin olmuyordu sonra videonuzda baktim wp file manager yolu ile shell atiniz bende denedim oldugu o gunden bugune hep youtube kanalinizi takip ediyorum allah razi olsun cok guzel ogrenicek seyler var youtube hesabinizda. ve gene bekliyorum yeni videolarinizi