Gönderilme Tarihi: 18 Nis 2019 #1 Piri.Reis Piri.Reis 18 Nis 2019 88 Mesaj Aktiflik Seviye Deneyim TIM / GÖREV: s.a. aranizda yeniyim web hacking egitim gormek istiyorum
Gönderilme Tarihi: 18 Nis 2019 #2 NasyoneL NasyoneL Karanlık Özgürlüktür 25 Ağu 2017 25,060 Mesaj Aktiflik Seviye Deneyim TIM / GÖREV: A.s zaman zaman eğitimler açılıyor takip et onun haricince forumda bolca kaynak mevcuttur
Gönderilme Tarihi: 18 Nis 2019 #3 Piri.Reis Piri.Reis 18 Nis 2019 88 Mesaj Aktiflik Seviye Deneyim TIM / GÖREV: sagolun komutanim egitimler ne zaman sorabilirsem
Gönderilme Tarihi: 18 Nis 2019 #4 NasyoneL NasyoneL Karanlık Özgürlüktür 25 Ağu 2017 25,060 Mesaj Aktiflik Seviye Deneyim TIM / GÖREV: Piri.Reis' Alıntı: sagolun komutanim egitimler ne zaman sorabilirsem Genişletmek için tıkla ... Burda komutan yok Eğitimler şuan yok ama saldırı timindeki arkadaşlardan yardımcı olmak isteyen olur belki
Piri.Reis' Alıntı: sagolun komutanim egitimler ne zaman sorabilirsem Genişletmek için tıkla ... Burda komutan yok Eğitimler şuan yok ama saldırı timindeki arkadaşlardan yardımcı olmak isteyen olur belki
Gönderilme Tarihi: 18 Nis 2019 #5 Piri.Reis Piri.Reis 18 Nis 2019 88 Mesaj Aktiflik Seviye Deneyim TIM / GÖREV: NasyoneL' Alıntı: Piri.Reis' Alıntı: sagolun komutanim egitimler ne zaman sorabilirsem Genişletmek için tıkla ... Burda komutan yok Eğitimler şuan yok ama saldırı timindeki arkadaşlardan yardımcı olmak isteyen olur belki Genişletmek için tıkla ... sagol Kardesim Ama Saldiri Timlerderden arkadaslar hangisi yardim eder insallah biri bunu gorur
NasyoneL' Alıntı: Piri.Reis' Alıntı: sagolun komutanim egitimler ne zaman sorabilirsem Genişletmek için tıkla ... Burda komutan yok Eğitimler şuan yok ama saldırı timindeki arkadaşlardan yardımcı olmak isteyen olur belki Genişletmek için tıkla ... sagol Kardesim Ama Saldiri Timlerderden arkadaslar hangisi yardim eder insallah biri bunu gorur