Hoşgeldin Misafir

Web Mobil Chat Sohbet Sistemi V1.0 (Makul Fiyat)

SyScOn

2 May 2020
118 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
-Merhaba arkadaşlar , türkiyenin en gelişmiş ASP tabanlı hem mobil hem web uyumlu chat sistemi scripti ile karşınızdayım, Sistem özelliklerini özet olarak anlatalım;---
- (TÜM ÖZELLİKLERİNİ YAZAMADIM SİSTEM YAZDIĞIMDA HATA VERDİ DEMOYU İNCELEYEBİLİRSİNİZ)---

-demo resimleri;---

-yonetim paneli;---

-
SN8RaS.png
---

-Kullanıcı Üyelik Sistemi;, --
- ---
-Sistemde aktif kullanıcı üyelik sistemi bulunmaktadır, üyelik sistemini aktif ya da pasif hale getirmek yine Sistem Sahibi yetkisine sahip kullanıcının insiyatifine bağlıdır ve açıp kapatabilir,--
- --
-Yetkilendirme Sistemi;--
-Sistemde 6 ayrı yetkilendirme sistemi mevcuttur. Bunlar, Site Sahibi, Admin, Editör, Moderatör vb şeklindedir, Son yetki 7 Yıldız olan Ve sistem yapımcısı yetkisidir. Bu yetki sadece sql veritabanı üzerinden verilebilir, bu yetkiye sahip olan kullanıcı sistemde hayalet ol modu ile görünmeden gezinebilir, paylaşım yapabilir, sohbet odalarında sohbet edebilir , kısacası tüm işlemleri online üyelerde görünmeden yapabilir yönetim panelinde anlatacağım işlemleri yapabilir. Diğer yetkilerin yapabileceği işlemleri kendisi belirleyebilir. Diğer yetkiler için düzenleme, silme, yetki yükseltme , banlama, bölüm banlama, ip ban, browser ban gibi işlemleri yapabilir--
- --
-Sohbet Ve Mesajlaşma (Mesaj Kutusu Sistemi;--
-Sistemde üye tüm kullanıcılar genel sohbet odalarında sohbet edebilir, sohbet odası içerisinde aynı oda da bulunan veya diğer odalarda bulunan kullanıcılara oda içerisinden sadece o kullanıcının görebileceği özel msj gönderebilir, site içi mesajlaşma sistemiyle üyeler birbirleri ile mesajlaşabilir,  ve iki tarafın onayı doğrultusunda resim, video, müzik gönderebilir ve paylaşabilir.--
-Harici olarak ziyaretçi defteri, sohbet tahtası(ana menüde yer alır) gibi yerlerde sohbet edilebilir.--
- --
-Mesaj kutusu;--
-Gönderilenler,--
-Gelen Tüm Mesajlar,--
-Okunmamışlar,--
-Arşivlenenler,--
-Multimedya Mesajları(Resim,video,müzik),--
-Bilgi Mesajları (Sistem Tarafından Gönderilenler),--
- --
-Forum Sistemi;--
-Sistemde üye olan tüm kullanıcılar genel forumlardan yararlanabilir, ayrıca kendi forum konularını açabilir, açtıkları konuları sistemde ziyaretçi defteri, sohbet odaları veya kendi profilinde paylaşabilir ve diğer forum konularını beğenebilir, yorumlayabilir.--
-Anket Sistemi;--
-Sistemde yöneticiler tarafından site içi anket oluşturularak oylamaya sunulabilir, anket sonuçları kullanıcılara oy verme işleminden hemen sonra sistem tarafından gösterilir ve anket sonuçlarına yorum yapılabilir.--
-Fotoğraf Galeri Sistemi;--
-Kullanıcıların yüklemiş olduğu resimler bu menüde listelenir, kullanıcı yüklemiş olduğu resim e yorum yapılmasını insiyatifi doğrultusunda açabilir veya kapatabilir, beğeni sistemi ile beğeni verilebilir.  En çok oy alan üye fotoğrafları (5adet) ilgili menü de  listelenir,--
- --
-Haber Sistemi;--
-Sistemde üye olan tüm kullanıcılar Sistem adminin yönetim panelinden oluşturduğu haber başlıkları sayesinde dilediği konudaki haberleri okuyabilir, ( haberler farklı bir siteden çekilmektedir.) seçmiş olduğu haberi sistemin ; sohbet odalarında, mesaj tahtasında, özel mesajda, ziyaretçi defteri veya forumda ilgili haber için site içi paylaş butonu sayesinde paylaşabilir.--

-DEMO ADRESİ : DEMO--
-k.adı demo sifre 1234 yonetim paneli ek guvenlik sifresi fena123--
-ilgilenen arkadaşlar pm den ulaşabilir--