Hoşgeldin Misafir

Web-Ofisi Firma V9 Full Crack

said11b

22 May 2018
21 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
hackwanjerr' Alıntı:
@teslax paylaşım için teşekkürler kurdum fakat panelde beyaz ekran sorunu var nasıl düzeltiriz hocam ?

Arkadaslar beyaz ekran sorununu hall etdim... Panel dosyasinin icindeki anasayfa.php dosyasini acin 5-ci satirı ( oturumkontrolama(); ) silin .... hadi gule gule kullanin ... guzel calisiyor... Paylaşan arkadaşimizdan da a

DarkOceaN' Alıntı:
sayfa calişiyor lakin panel girdimiz zaman beyaz bir sayfa var  bunu nasıl düzeltebiliriz 

[img=500x500]https://resmim.net/f/PMd9Pr.png[/img]

Arkadaslar beyaz ekran sorununu hall etdim... Panel dosyasinin icindeki anasayfa.php dosyasini acin 5-ci satirı ( oturumkontrolama(); ) silin .... hadi gule gule kullanin ... guzel calisiyor... Paylaşan arkadaşimizdan da Allah razi olsun

malcolm23

20 Ara 2017
2,089 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Güzel Web-Ofisi scriptlerinin hemen hepsinde yaşadığım ama çözemediğim bir konu. ürün ekleme yapılamıyor. hata oluştu diyor devamlı. bunu çözen arkadaş var mı ?

suman

7 Tem 2018
46 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Arkadaşlar script çok güzel lakin dosya yolunu yazarak kullanıcı adı şifre girmeden yönetim paneline bağlanıyor. Düzenleme yapılması gerekiyor. Dikkat edin yada kurumsal yapılarda kullanmayın itibarınızı kaybedersiniz.

suman

7 Tem 2018
46 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
said11b' Alıntı:
hackwanjerr' Alıntı:
@teslax paylaşım için teşekkürler kurdum fakat panelde beyaz ekran sorunu var nasıl düzeltiriz hocam ?

Arkadaslar beyaz ekran sorununu hall etdim... Panel dosyasinin icindeki anasayfa.php dosyasini acin 5-ci satirı ( oturumkontrolama(); ) silin .... hadi gule gule kullanin ... guzel calisiyor... Paylaşan arkadaşimizdan da a

DarkOceaN' Alıntı:
sayfa calişiyor lakin panel girdimiz zaman beyaz bir sayfa var  bunu nasıl düzeltebiliriz 

[img=500x500]https://resmim.net/f/PMd9Pr.png[/img]

Arkadaslar beyaz ekran sorununu hall etdim... Panel dosyasinin icindeki anasayfa.php dosyasini acin 5-ci satirı ( oturumkontrolama(); ) silin .... hadi gule gule kullanin ... guzel calisiyor... Paylaşan arkadaşimizdan da Allah razi olsun

Kardeş o satır silindiğinde yönetim panelinde dosya yolu yazarak kullanıcı adı şifre yazmadan o sayfaya bağlanıyor. Yani "http://localhost/siteadi/panel/sayfa-listele.html" dediğimizde o sayfaya bağlanıyor ve her türlü değişiklik admin girişi yapmadan yapılabiliyor. Onun yerine hosting firmasıyla görüşüp php sürümü yükseltilirse sorun çözülüyor. Senin dediğin olayı siteyi hosta atmadan önce localde düzenlemek için kullanılabilir.
Küçük birde öneride bulunmak gerekirse; eğer hosting firması php sürümünü yükseltmez veya yükselttiği halde hata devam ederse admin paneline bağlanırken kodun başına // konulur. düzenleme bitince // silinir ve sistem güvenli hale getirilir. 
Teşekkürler arkadaşlar Allah a emanet olun iyi çalışmalar.

nida_bey

2 Ağu 2018
133 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
güzel iş çıkarmışlar size de teşekkkürler

Firma Scripti V9 ile Kolay Yönetim-

Firma Scripti V9 Gelişmiş Yönetim Paneli ile Tanışın!-

• Tüm firma bilgilerinizi tek panelden kolayca yönetin!
  • Slider yönetimi ile görünümü özelleştirin.
  • Üretim sayfalarınızı düzenleyin.
  • Çift dil sayesinde kitlenizi genişletin.
MOBİL UYUMLU / RESPONSIVE-

• Responsive tasarım sayesinde sitenize giren mobil/tablet kullanıcılarına harika bir görüntü deneyimi yaşatın.

LİMİTSİZ EKLE / DÜZENLE-

• Limitsiz haber
  • Limitsiz sayfa
  • Limitsiz slider
  • Limitsiz fotoğraf
  • Limitsiz yönetici

SEO-

• Basit ve kolay Title, Keyword, Description ayar düzenlemeleri. (Tüm sayfalar için ayrı/ayrıntılı)
  • Sef SEO özelliği ile Google aramalarında potansiyel müşterilerinize daha çabuk ulaşın ve rakiplerinizden önde olun!

İLETİŞİMDE KALIN-

• Google Maps kodunuzu ekleyerek müşterilerinizin ulaşımını kolaylaştırın.
  • Haber yönetimi sayesinde bildirimde bulunun.
  • İletişim formu sayesinde ulaşımı kolaylaştırın.

[/quote]linkler mefta sizlere ömür bir tazeleyiverin demiştim ama 2 dk sonra sorun kalkmış ortadan script için teşekkürler

nida_bey

2 Ağu 2018
133 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
script admin panel sorunu var. Scriptin adminine girdiğimde beyaz sayfa geliyor. Güvenlik sorgusunu kaldırınca da direk giriş oluyor. Geçici olarak sorguyu kapatıp direk giriş yapıyorum. Ancak müşteriye verilirse ne kadar işe yarar bilemiyorum. Düseltilirse çok güzel bir script