deneme4119
- 22 Eki 2019
- 1 Mesaj
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Teşekkürler. umarım Yararlı olacaktır
|
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
suman' Alıntı:said11b' Alıntı:hackwanjerr' Alıntı:@teslax paylaşım için teşekkürler kurdum fakat panelde beyaz ekran sorunu var nasıl düzeltiriz hocam ?
Arkadaslar beyaz ekran sorununu hall etdim... Panel dosyasinin icindeki anasayfa.php dosyasini acin 5-ci satirı ( oturumkontrolama(); ) silin .... hadi gule gule kullanin ... guzel calisiyor... Paylaşan arkadaşimizdan da a
DarkOceaN' Alıntı:sayfa calişiyor lakin panel girdimiz zaman beyaz bir sayfa var bunu nasıl düzeltebiliriz
[img=500x500]https://resmim.net/f/PMd9Pr.png[/img]
Arkadaslar beyaz ekran sorununu hall etdim... Panel dosyasinin icindeki anasayfa.php dosyasini acin 5-ci satirı ( oturumkontrolama(); ) silin .... hadi gule gule kullanin ... guzel calisiyor... Paylaşan arkadaşimizdan da Allah razi olsun
Kardeş o satır silindiğinde yönetim panelinde dosya yolu yazarak kullanıcı adı şifre yazmadan o sayfaya bağlanıyor. Yani "http://localhost/siteadi/panel/sayfa-listele.html" dediğimizde o sayfaya bağlanıyor ve her türlü değişiklik admin girişi yapmadan yapılabiliyor. Onun yerine hosting firmasıyla görüşüp php sürümü yükseltilirse sorun çözülüyor. Senin dediğin olayı siteyi hosta atmadan önce localde düzenlemek için kullanılabilir.
Küçük birde öneride bulunmak gerekirse; eğer hosting firması php sürümünü yükseltmez veya yükselttiği halde hata devam ederse admin paneline bağlanırken kodun başına // konulur. düzenleme bitince // silinir ve sistem güvenli hale getirilir.
Teşekkürler arkadaşlar Allah a emanet olun iyi çalışmalar.
dgn1374' Alıntı:FurkanA.' Alıntı:Paylaşım için teşekkür inşallah sıkıntı çıkmaz
Niye insanları kandırıyorsun full crackli diye kuruyorum localhosta yazan '' Lisansız Kullanım Tespit Edildi. Adresine Bildirildi. '' bu mu full crackli hali
AYNEN BENDEDE AYNI SORUN VAR
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye