erkanboz032
- 29 Kas 2018
- 25 Mesaj
Aktiflik
Seviye
Deneyim
eline sağlık
|
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
ByTNT' Alıntı:Ellerine sağlık @Akura lisans alınan sayfaya ana sayfaya dön gibi bir buton yaparsan daha hoş olmaz mı![]()
Aynen aynen uzun zamandır yoktun dikkatimi çekmedi sanma hatta anket yaptın onun sonucunu bile açıklamadınAkura' Alıntı:ByTNT' Alıntı:Ellerine sağlık @Akura lisans alınan sayfaya ana sayfaya dön gibi bir buton yaparsan daha hoş olmaz mı![]()
Aslında siteye bakamadım tekrardan, bir tane free host a kurmuştum. Şifreyi de bilmiyorum. Hatta mesajını bile yeni gördüm.)
ByTNT' Alıntı:Aynen aynen uzun zamandır yoktun dikkatimi çekmedi sanma hatta anket yaptın onun sonucunu bile açıklamadınAkura' Alıntı:ByTNT' Alıntı:Ellerine sağlık @Akura lisans alınan sayfaya ana sayfaya dön gibi bir buton yaparsan daha hoş olmaz mı![]()
Aslında siteye bakamadım tekrardan, bir tane free host a kurmuştum. Şifreyi de bilmiyorum. Hatta mesajını bile yeni gördüm.)
![]()
ruguaglowarez' Alıntı:Teşekkürler Scriptlerde paylaşılsa çok daha iyi olurdu
Akura' Alıntı:ByTNT' Alıntı:Aynen aynen uzun zamandır yoktun dikkatimi çekmedi sanma hatta anket yaptın onun sonucunu bile açıklamadınAkura' Alıntı:ByTNT' Alıntı:Ellerine sağlık @Akura lisans alınan sayfaya ana sayfaya dön gibi bir buton yaparsan daha hoş olmaz mı![]()
![]()
atsana bi pm den anket linkini
ruguaglowarez' Alıntı:Teşekkürler Scriptlerde paylaşılsa çok daha iyi olurdu
Uzun bir süre paylaşım yapmayacağım, duruma göre toplu paylaşım yapacağım ama şuan için mümkün değil.
Hayırdır yapabileceğimiz birşey var mı ?Uzun bir süre paylaşım yapmayacağım, duruma göre toplu paylaşım yapacağım ama şuan için mümkün değil.