Hoşgeldin Misafir

Web Ofisi Script İstekleriniz

akuumk

26 Mar 2021
6 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Akura' Alıntı:
Merhaba Arkadaşlar, Web Ofisinde Yeni ya da Eski hiç farketmeksizin Script isteği Olan Varsa Konu Altına Anket Oluştturuyorum.
En Çok Oy Alan Scriptleri Sizlere Full Açık Kaynak Olarak Warez Extra 'da paylaşacağız.

Web Ofisi Kendi Sayfasında Bizden Özür Dilediğine Dair Bir Bildiri Yayınlayana Kadar Bu Böyle Devam Edecek.

Ya Öyle Ya Böyle... 

Akira

25 Ağu 2020
12 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Paylaştığım ve forumda paylaşmayıp özelden verdiğim scriptleri başka forumlarda paylaşan çok olduğu için diğer scriptleri paylaşmadım.
Zaten ankette seçilen script hangisi ise onu da açık kaynak olarak paylaşmıştım. Yani extrasını yapamadım. Önemi yok bence, bu gün bir script paylaşsam yarın başka forumda ben warezledim en iyisi benim gibi konular açıp övünüyorlar :) Boşa prim kastırmayalım kimseye parasını verip alsınlar.

smf124' Alıntı:
E-ticaret V6 lazım verme şansınız varsa mutlu olurum Akira hocsm

forumda zaten paylaşmıştık.

baybars003

27 Nis 2021
24 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Akura' Alıntı:
Merhaba Arkadaşlar, Web Ofisinde Yeni ya da Eski hiç farketmeksizin Script isteği Olan Varsa Konu Altına Anket Oluştturuyorum.
En Çok Oy Alan Scriptleri Sizlere Full Açık Kaynak Olarak Warez Extra 'da paylaşacağız.

Web Ofisi Kendi Sayfasında Bizden Özür Dilediğine Dair Bir Bildiri Yayınlayana Kadar Bu Böyle Devam Edecek.

Ya Öyle Ya Böyle... 

cafe restorant scriptini paylaşma sansınız var mı acaba tarım için uyarlamak istiyorum da lazım