|
Xyria' Alıntı:Müşteri oluşturduktan sonra giriş yapmıyor müşteri olarak yönetici ile iletişime geçin hatası veriyor ? kurulum yapan varsa bakabilir mi tekrar?
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Akura' Alıntı:Xyria' Alıntı:Müşteri oluşturduktan sonra giriş yapmıyor müşteri olarak yönetici ile iletişime geçin hatası veriyor ? kurulum yapan varsa bakabilir mi tekrar?
Koruma var, küçük bitt path atılıp düzenleme yapılması lazım, fakat paylaşım diğer forumlara düştüğü için bu konuda yardım etmiyorum
Xyria' Alıntı:Akura' Alıntı:Xyria' Alıntı:Müşteri oluşturduktan sonra giriş yapmıyor müşteri olarak yönetici ile iletişime geçin hatası veriyor ? kurulum yapan varsa bakabilir mi tekrar?
Koruma var, küçük bitt path atılıp düzenleme yapılması lazım, fakat paylaşım diğer forumlara düştüğü için bu konuda yardım etmiyorum
Diğer forumlarda paylaşan vatandaşlar yüzünden bizlerde yanıcaz yani![]()
Akura' Alıntı:Xyria' Alıntı:Akura' Alıntı:Xyria' Alıntı:Müşteri oluşturduktan sonra giriş yapmıyor müşteri olarak yönetici ile iletişime geçin hatası veriyor ? kurulum yapan varsa bakabilir mi tekrar?
Forum geçmişini göz önünde bulundurup yardım ettiğim onlarca insan var. Merak etmeyin yardımcı oluyorum yinede.
Xyria' Alıntı:Akura' Alıntı:Xyria' Alıntı:Akura' Alıntı:Xyria' Alıntı:Müşteri oluşturduktan sonra giriş yapmıyor müşteri olarak yönetici ile iletişime geçin hatası veriyor ? kurulum yapan varsa bakabilir mi tekrar?
Forum geçmişini göz önünde bulundurup yardım ettiğim onlarca insan var. Merak etmeyin yardımcı oluyorum yinede.
Anladım peki bu konu içinde yardım edebilirmisin? cidden ihtiyacım olan birşey .. Üyelik sıkıntısı halledilse güzel olur
Aktiflik
Seviye
Deneyim