Hoşgeldin Misafir

Destek Talebi web-ofisi yazılımda admin sifresi sifirlama ve girme sorunu

teksass

9 Kas 2022
1,434 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
bu scirpt sorunsuz kurdum php surumlerine dusurdum md5 ile admin sifresi degisim yaptım halde bu sekılde resimdeki uyarı yapıyor şifresi nasıl degişebiliriz sıfırdan kullanıcı olusturdum admin yetkisi verdimde aynı sekilde giriş yapma basarılı diyip ama admin ama index kısımına gidemiyorum inceleme yapıp sorun ne dersenız detayli bakayım ve bakıp çözelim şimdiden herkese tesekkurler iyi forumlar https://picbox.tr/resim/i6775bdd311424

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,230 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
bu scirpt sorunsuz kurdum php surumlerine dusurdum md5 ile admin sifresi degisim yaptım halde bu sekılde resimdeki uyarı yapıyor şifresi nasıl degişebiliriz sıfırdan kullanıcı olusturdum admin yetkisi verdimde aynı sekilde giriş yapma basarılı diyip ama admin ama index kısımına gidemiyorum inceleme yapıp sorun ne dersenız detayli bakayım ve bakıp çözelim şimdiden herkese tesekkurler iyi forumlar https://picbox.tr/resim/i6775bdd311424

Merhaba değerli üyemiz,

Script destek konunuz başarı ile oluşturulmuş olup, yardım talebiniz alınmıştır. Talebinize ilişkin çözüm yetkin personel & üyelerimiz tarafından en kısa süre içerisinde paylaşılacaktır. Aynı script için yeni bir istek konusu açmanıza gerek yoktur. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz.

İyi forumlar.

gozgozcem

Istanbul
29 Eyl 2019
406 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hocam benimde başıma geldi Genelde önce MD5 ile şifreleyip, çıkan sonucu SHA1 ile şifreliyorlar, sonrasında yeniden MD5 ile şifreleyip o şekilde işlem yapılıyor. ben kendi scriptimde login dosyasında bunu farketmiştim. Biraz uğraşıp birazda tesadüfen sadece MD5 olacak şekilde dosyayı düzenledim ve kendi belirlediğim şifre ile giriş yapmayı başarmıştım. Muhtemelen böyledir.

teksass

9 Kas 2022
1,434 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hocam benimde başıma geldi Genelde önce MD5 ile şifreleyip, çıkan sonucu SHA1 ile şifreliyorlar, sonrasında yeniden MD5 ile şifreleyip o şekilde işlem yapılıyor. ben kendi scriptimde login dosyasında bunu farketmiştim. Biraz uğraşıp birazda tesadüfen sadece MD5 olacak şekilde dosyayı düzenledim ve kendi belirlediğim şifre ile giriş yapmayı başarmıştım. Muhtemelen böyledir.
onlar varda sorun birde her uye yonetici sekılde kullanıcı atama yapıyor o sorun yonetici kısmını uyelerde pasif etmek lazım her yenı uye kullanıcısı yonetici tanımlı oluyor sıfır uyelıklerde

teksass

9 Kas 2022
1,434 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Admin dosyasına girip logine bakarmısın veya hata varsa error.log dosyası ortaya çıkar
admin hata yok php surum 7.4 yaptında sorunsuz giriş yapabiliyorsun ama tum uyelerde yonetici olarak uyelıklerde atama yapmakta detaylı ınceleme çalışcam kod alakalı admin yazılım mysql yetki tanımlaması yapılması yonetici olarak verilmiş tum üye olan kişilere