Herkese merhabalar
Linkte yer alan siteyi kurdum lakin lisans kodu istiyor. Ne yapmam lazim. Yardimci olursaniz sevinirim.
Linkte yer alan siteyi kurdum lakin lisans kodu istiyor. Ne yapmam lazim. Yardimci olursaniz sevinirim.
|
<?php echo md5('ardentas' . hash('sha1', md5(base64_decode(alanadı.com)). "YSXVkxG3-U"));
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Herkese merhabalar
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Merhabalar. Istediginiz kadar lisans olusturabilirsiniz yaziyor ama ben becetemedim. Yardimci olursaniz sevinirim.Merhaba konudaki tüm açıklamaları okursanız orada nasil yapacağız yazmaktadir.
Dosyanın içinde var indirme yaptığınız kardeşim @NasyoneL konuyu kitleyebilir miyiz Teşekkür ederim şimdidenAllah razı olsun. Keyi de yollarsan cok sevinirim.İşin rast gelsin
çözüme ulaştı evetİlgili konu çözüme kavuştu mu?
Çözümlendi ise nasıl çözümlendi konu hakkında dönüş yapınız.
@KlasPlas
Aynı konudan muzdarip olan kişiler seni rahatsız etmeden bu konuyu nasıl çözer bunun için kısa bir anlatım yapabilir misin lütfençözüme ulaştı evet
<?php echo md5('ardentas' . hash('sha1', md5(base64_decode(alanadı.com)). "YSXVkxG3-U"));
Cozumlere katki saglayan arkadaslari raporumuza ekleyelim, emek verene odul var.Konuya destek sağlayıp çözüme kavuşturan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim![]()
Çözüm sağlayan arkadaşlara +1 puan veriyorum profillerinde görünmektedir çözüm sayısıCozumlere katki saglayan arkadaslari raporumuza ekleyelim, emek verene odul var.