Gönderilme Tarihi: 20 Ocak 2021 #1 xmercan xmercan 14 Kas 2020 11 Mesaj Aktiflik Seviye Deneyim TIM / GÖREV: Ben bir gerizekalıyım, tepedeki "LiNK KISALTMAK / TEMA VEYA SCRiPT iSTEĞiNDE BULUNMAK" YASAKTIR! yazısını göre göre istek konusu açtım ve ban yedim.
Ben bir gerizekalıyım, tepedeki "LiNK KISALTMAK / TEMA VEYA SCRiPT iSTEĞiNDE BULUNMAK" YASAKTIR! yazısını göre göre istek konusu açtım ve ban yedim.
Gönderilme Tarihi: 20 Ocak 2021 #2 ByTNT ByTNT 24 Kas 2020 124 Mesaj Aktiflik Seviye Deneyim TIM / GÖREV: Merhaba birazdan modaratörler mail olarak atarlar sana kardeşim script i @NasyoneL @JQTR1 @DeepiMpaCt
Merhaba birazdan modaratörler mail olarak atarlar sana kardeşim script i @NasyoneL @JQTR1 @DeepiMpaCt
Gönderilme Tarihi: 20 Ocak 2021 #3 Dr Leland Townsend Dr Leland Townsend 6 Eyl 2017 16,496 Mesaj Aktiflik Seviye Deneyim TIM / GÖREV: ByTNT' Alıntı: Merhaba birazdan modaratörler mail olarak atarlar sana kardeşim script i @NasyoneL @JQTR1 @DeepiMpaCt Genişletmek için tıkla ... şu an atıyorum
ByTNT' Alıntı: Merhaba birazdan modaratörler mail olarak atarlar sana kardeşim script i @NasyoneL @JQTR1 @DeepiMpaCt Genişletmek için tıkla ... şu an atıyorum
Gönderilme Tarihi: 21 Ocak 2021 #4 NasyoneL NasyoneL Karanlık Özgürlüktür 25 Ağu 2017 25,060 Mesaj Aktiflik Seviye Deneyim TIM / GÖREV: Sonra neden küfür ediyoruz