Bu zaten şu anlama geliyor: parayı yollarsan göz yumarız, yollamazsan vergi kaçırıyor diye ihbar ederiz. Zaten kolpa oldukları buradan belli. Para yatırmayı kes, dava açamazlar merak etme. Sen gönderdikçe istemeye devam edecekler. Türkiye'de vergi kaçırmanın cezası yok.
Bir de mesela şu dikkatimi çekti.Bunların internet sitesinde Amerikan merkezli şirket olduklarıni iddia ediyorlar ama banka havalalerin de banka hep çin bankaları muhtemelen bunlar çin de ikamet ediyor.Ve ben buradan ödemeyi okx uygulaması ile alıyordum.Onlar okx ağıma dolar olarak atıyordu ben de bu dolari satiyordum banka hesabıma türk lirası olarak geliyordu.Okx uygulamasına şöyle bir mail attım.
Bir kaç gün önce internette tanıştığım birisi bana bir internet sitesi önerdi ve bu site dropshipping sitesi.Bu siteye kayıt oldum ve mağaza oluşturdum.Ve bu tanıştığım kişi de bana yardım etti bir kaç sipariş için para yardımı yaptı.Ve en sonunda siparişleri askıya almak istedim müşteri hizmetleri ile iletişime geçip.Ve şu an içeride birikmiş 4000 dolar param var ve ben bu ücreti çekemiyorum.Beni engellediler.Ve bu ücretlerin hepsini okx uygulaması kullanarak onların okx ağına attım.Bu kişiler sizin uygulamanızı kullanıyor ama hepsi dolandırıcı.Ben bu para alışverişini sizin uygulamanızdan yaptım ve mağdurum.Bu paraları geri almak istiyorum.
Ve kanıtlar attım bir sürü ss ler attım.
Ve şöyle cevap verdiler
Değerli kullanıcımız Emre,
OKX destek ekibi ile iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Karşılaştığınız durumu ve bunun ne kadar üzücü olduğunu anlıyoruz. Bu konuda sizlere destek olmayı isteriz.
Talebinize istinaden, durumu ilgili ekibe iletiyoruz. Lütfen bize işlem için biraz zaman tanıyın. Konunun uygun şekilde ele alınmasını sağlayacağız ve geri bildirim aldığımızda sizi bilgilendireceğiz. Sabrınız için çok teşekkür ederiz.
Umarız yukarıdaki açıklama faydalı olmuştur. Başka sorularınız varsa, bizimle tekrar iletişime geçmekten çekinmeyin. İyi günler dileriz!
Bunların peşini bırakmayacağım.Asla pes etmeyeceğim...