Hoşgeldin Misafir

Web Sitesi Hackleme Yardım

ShellKonu

14 Ocak 2025
40 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba , sevdiğim bir kız var ve web sitesi mevcut. web sitesini hackleyip seni seviyorum yazılı bir ayıcık koymak istiyorum.
Açıldığında ayıcık çıksın istiyorum seni seviyorum yazılı , site wix ile kurulmuş. Nacizane konuda yardım edebilecek bilgili birisi mevcut mudur

Rylex

6 Haz 2023
396 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba , sevdiğim bir kız var ve web sitesi mevcut. web sitesini hackleyip seni seviyorum yazılı bir ayıcık koymak istiyorum.
Açıldığında ayıcık çıksın istiyorum seni seviyorum yazılı , site wix ile kurulmuş. Nacizane konuda yardım edebilecek bilgili birisi mevcut mudur
Bu yöntemi kullanmanı pek önermem. Hack ile doğrudan bir bağlantın olmasa bile, bir sitenin cPanel’ine erişim sağlamak için, alan adının sonuna :2083 ekleyerek giriş ekranına ulaşabilirsin. Ancak, bu tek başına yeterli olmayacaktır.

GitHub'da Cupp adında bir araç bulunuyor; bunu sistemine kurarak belirli bir kişi için özel bir wordlist oluşturabilirsin. Başarı şansın düşük olsa da denemek mümkün.

Ancak, etik olmayan yöntemlere başvurmanı kesinlikle tavsiye etmem. Eğer güvenlik testleriyle ilgileniyorsan, etik hacking alanında kendini geliştirebilir ve yasal yollarla siber güvenlik uzmanı olabilirsin. Başkalarının emeğine zarar vermemek gerektiğini unutma, özellikle de Türk sitelerine.

Forumlarda birçok eğitim seti mevcut, bunlara göz atmanı tavsiye ederim. Kendini geliştirmek istiyorsan etik hacking ve siber güvenlik alanlarında yasal ve etik çerçevede ilerlemen daha doğru olur. Bilgiyi doğru amaçlarla kullanmak her zaman daha değerlidir. 😊

Rylex

6 Haz 2023
396 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Bu yöntemi kullanmanı pek önermem. Hack ile doğrudan bir bağlantın olmasa bile, bir sitenin cPanel’ine erişim sağlamak için, alan adının sonuna :2083 ekleyerek giriş ekranına ulaşabilirsin. Ancak, bu tek başına yeterli olmayacaktır.

GitHub'da Cupp adında bir araç bulunuyor; bunu sistemine kurarak belirli bir kişi için özel bir wordlist oluşturabilirsin. Başarı şansın düşük olsa da denemek mümkün.

Ancak, etik olmayan yöntemlere başvurmanı kesinlikle tavsiye etmem. Eğer güvenlik testleriyle ilgileniyorsan, etik hacking alanında kendini geliştirebilir ve yasal yollarla siber güvenlik uzmanı olabilirsin. Başkalarının emeğine zarar vermemek gerektiğini unutma, özellikle de Türk sitelerine.

Forumlarda birçok eğitim seti mevcut, bunlara göz atmanı tavsiye ederim. Kendini geliştirmek istiyorsan etik hacking ve siber güvenlik alanlarında yasal ve etik çerçevede ilerlemen daha doğru olur. Bilgiyi doğru amaçlarla kullanmak her zaman daha değerlidir. 😊

Bir çok yöntem bulunuyor aralarındaki en basiti bu o kişi için bir wordlist oluştur öyle dene işte kendine dikkat et :)

Sham

Sham

r00tSHAM
THS
15 Haz 2024
527 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
sitenin 1 hiti var sadece oda ben abi zaten. sadece ayıcıklı seni seviyorum koymak istiyorum duygumu belirtmek için eğer yardım edebilirse çok sevinirim gerçekten sayın abim @Sham
Site wix altyapısı olduğuna göre, klasik yöntemler ile hacklenmez. Bu durumda yapacağın işlem, kız arkadaşının wix hesabına bir şekilde girmek :)

ShellKonu

14 Ocak 2025
40 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

ayrıca bilgim olmadığından dolayı belki yapabilen çıkar diye düşünmüştüm. 1 gün sonrasında açılabilir veya 10 15 saat emeğe zarar verecek bir konu yok çünkü hit yok sitede

Rylex

6 Haz 2023
396 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
hacker forumu olarak tahmin ettiğim bu değildi ilginç bir durum. teşekkürler genede
Wix, geleneksel altyapıları kullanmaz; CPanel, Plesk veya phpMyAdmin gibi araçlara erişim sağlamaz. Bu nedenle, doğrudan sisteme müdahale etmek mümkün değildir. Eğer kız arkadaşının Wix hesabına erişirsen oradan istediklerini yapabilirsin, onun şifre kombinasyonlarına uygun bir wordlist oluşturabilirsin. E-posta adresini biliyorsan, buna göre bir wordlist hazırlayıp Kali Linux'ta Hydra gibi hazır araçları kullanabilirsin. Anlatacaklarım bu kadar. İyi günler dilerim.