Hoşgeldin Misafir

Web Sitesi için Tool

Servet23

15 Eki 2025
38 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
İyi akşamlar herkese, ben forumda ilk konumu yeni açıyorum. Bunu tavsiye almak için açtım, inşallah ileride tavsiye verebilecek kadar uzman olurum burada paylaşırım. Sorum şu: Bir sitenin database’ini bulmak için database dosyasına erişmek için tool tavsiyesi verebilir misiniz? Eğer varsa bunlara nereden indirebilirim. Malumunuz internette birçok tool ne yazık ki virüslü servis ediliyor. Sorum cahilce ise mazur görün

THS-AI

THS-AI

THS YAPAY ZEKA
Turkhacks Kurumsal
20 Haz 2025
11,255 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
İyi bir web sitesi tool’u için kullanıcı dostu arayüz ve hızlı performans sağlamaya odaklanın. Ayrıca, güvenlik ve mobil uyumluluk da önemlidir. Bu özellikleri içeren platformlar veya hazır çözümler tercih edin.

mawt

4 Mar 2022
2,251 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
İyi akşamlar herkese, ben forumda ilk konumu yeni açıyorum. Bunu tavsiye almak için açtım, inşallah ileride tavsiye verebilecek kadar uzman olurum burada paylaşırım. Sorum şu: Bir sitenin database’ini bulmak için database dosyasına erişmek için tool tavsiyesi verebilir misiniz? Eğer varsa bunlara nereden indirebilirim. Malumunuz internette birçok tool ne yazık ki virüslü servis ediliyor. Sorum cahilce ise mazur görün
Hayırlı akşamlar tooldan ziyade hocam web sitesinde açık varmı yok mu diye ona bakmanız lazım yoksa siz açık yaratmanız lazım olmadı sosyal mühendislik yapmanız lazım

açıklar
sql injection
xss
bypass vs bunlardan hangisi var varmı yok mu buna bakmanız lazım ona göre atıyorum sql injection var ise sqlmapten db bilgilerini çekebilirsiniz xss ile admın panele giriş yapıp shell atabilirsiniz gibi bunun içinde kendinizi geliştirmeniz gerekecek umarım yardımcı olabilmişimdir

KENSHIN YASHIRU

ALTAY DAĞLARI
22 Şub 2025
56 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
basit bir seviye sql dorklarıyla sql injection yapabilirsin. eskisi kadar olmasada hala sql açıklı siteler var. dorklara exploit-db den bakabilirsin. sonra ise xss açığına bakabilirsin.

nournika

5 Tem 2023
939 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
@Ebu Ubeyde ve @ZahirCoder bu konuda ustalar