Aquamarine
- 19 Eki 2024
- 185 Mesaj
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Web site dizaynı ile ilgilenen şirketlerin kullandığı kurumsal script varsa ve veren olursa çok iyi olur
|
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
kardeşim yanlış anlamada tamam oğraşmak istemezsin anlarım ama kendin kullanacağın scripti bile istemen biraz tuhaf geldi bana bide web site tasarımcısınWeb site dizaynı ile ilgilenen şirketlerin kullandığı kurumsal script varsa ve veren olursa çok iyi olur
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Çok çeşit bulup hepsini değiştirip geliştirerek kullanıyorum hocam. Direk bulduğum bir tane scripti alıp betikleri değiştirip kullanmıyorum. Var olanı değiştirip istediklerimi ekliyorum. NodeJS ile yazılanları bulmaya özen gösteriyorum yeni yeni NodeJS öğreniyorum mantığını kavramanın en iyi yolu bana göre hazır kodları incelemek.kardeşim yanlış anlamada tamam oğraşmak istemezsin anlarım ama kendin kullanacağın scripti bile istemen biraz tuhaf geldi bana bide web site tasarımcısın![]()
Konuyu Script Destek & Yardım bölümüne açmanız gerekiyor. Bilginiz olsun uyarı alabilirsiniz bunun için.Web site dizaynı ile ilgilenen şirketlerin kullandığı kurumsal script varsa ve veren olursa çok iyi olur
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Haberim yoktu teşekkür ederimKonuyu Script Destek & Yardım bölümüne açmanız gerekiyor. Bilginiz olsun uyarı alabilirsiniz bunun için.