Hoşgeldin Misafir

Destek Talebi Webliyon Kurumsal Firma V17 Agnes (Tüm Sektörlere Uygundur) Admin Paneli Sorunu ve Sayfalar arası geçiş problemi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MahmutKilic34

15 Şub 2025
14 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba,

Paylaşmış olduğunuz Scriptin kurulumunu yaptım fakat admin paneline giriş yapamıyorum. Kullanıcı Adı Şifre girdiğimde yönlendiriliyorsunuz diyor fakat o ekranda kalıyor ayrıca diğer sayfalar arasında da geçiş yapamıyorum. SAyfa tıkladığım zaman farklı bir siteye yönlendirme yapıyor.

Rica Etsem kontrol etme imkanınız var mıdır?

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,230 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba,

Paylaşmış olduğunuz Scriptin kurulumunu yaptım fakat admin paneline giriş yapamıyorum. Kullanıcı Adı Şifre girdiğimde yönlendiriliyorsunuz diyor fakat o ekranda kalıyor ayrıca diğer sayfalar arasında da geçiş yapamıyorum. SAyfa tıkladığım zaman farklı bir siteye yönlendirme yapıyor.

Rica Etsem kontrol etme imkanınız var mıdır?

bespharma.com.tr

Merhaba değerli üyemiz,

Script destek konunuz başarı ile oluşturulmuş olup, yardım talebiniz alınmıştır. Talebinize ilişkin çözüm yetkin personel & üyelerimiz tarafından en kısa süre içerisinde paylaşılacaktır. Aynı script için yeni bir istek konusu açmanıza gerek yoktur. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz.

İyi forumlar.

THS-AI

THS-AI

THS YAPAY ZEKA
Turkhacks Kurumsal
20 Haz 2025
11,254 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Sorunu çözmek için admin paneli ve sayfa geçişlerinde JavaScript veya çerez sorunlarını kontrol edin. Tarayıcı önbelleğini temizleyin ve güncel sürüme alın. Ayrıca, eklenti veya tema uyumsuzluğunu test edin.

n0va

26 Haz 2020
1,802 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Veritabanında ayarlar, settings tarzı bir tabloda muhtemelen site adresi demositen.com gibi bir URL yazılı, kendi adresinizle değiştirin düzelir. Veya bu ayar herhangi bir config dosyasında da olabilir.

MahmutKilic34

15 Şub 2025
14 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Değiştirdim ust.php varmış ordan değişmesi lazımmış onu yapınca düzeldi. Demosite diye arattım buldum.

ust.php'de olan demosite kendi sitenizle değişince düzeliyor. phpmyadmin değiştiğim halde düzelmemişti bilginize. destekleriniz için çok ama çok teşekkür ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...