Hoşgeldin Misafir

WebOfisi - Satış Scripti (düzeltildi)

TurkCoder

8 Eyl 2017
2,117 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
jZIidI.jpg

Lisans kaldırıldı..
Birkaç hata düzeltildi, kuruldu denendi..
Şuan stabil çalışmakta, hataya denk gelmedim..
Hata veya sorun olması durumunda onuda düzeltirsiniz !
Script İçin Teknik Destek VERİLMEMEKTEDİR !

- SANAL POS (PAYTR)
- FULL RESPONSİVE (MOBİL UYUMLU)
- KREDİ SİSTEMİ
- ÜRÜN LİSTELEME SAYFALARI
- KURUMSAL SAYFALAR
- DESTEK SAYFALARI
- BLOG SAYFASI
- S.S.S. SAYFASI
- İLETİŞİM SAYFASI
- ÜYE OL - ÜYE GİRİŞİ
- SEPETE EKLE -SİPARİŞ ET
- ÜYE PANELİM SAYFASI
- E-BÜLTEN ABONELİĞİ

Kod:
https://www.pro-script.com/demolar/websatis/

DevilMcRayn

20 Kas 2017
665 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
eline sağlık abi test ettim çalışıyor ufak sıkıntılar mevcut birkaç tane giderdim ama hatalı olan birkaç yer var

üye girişi panelinde
1. satın aldıklarım çalışmıyordu düzelttim

2. kredi yükle eksik kırılmış hatalar mevcut krediyi ödeme yapmadan direk yüklüyor .. bu düzeltilirse sorun kalmaz

said11b

22 May 2018
21 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
tesekkurler... usta ellerine saglik:) Bir tane eksik var calismayan... duzelten olursa bize de soylesin
- kredi yükle eksik kırılmış hatalar mevcut krediyi ödeme yapmadan direk yüklüyor

jrCoder

25 Eyl 2017
425 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
CrackRoot' Alıntı:
lisansı kaldıran biri olarak. yararlı aslında yeni konu yerine söyleseydin senin tarafından düzenleme yapıldığını belirtirdik :) Bu şekilde konu kirliliği :)

Bu kadar laf cambazlığı yapıcağına abi bu konuyu ben açmıştım önceden diceksin biticek ben kırdım ben yaptım neyin muhabbetini yapıyorsun burda

CrackRoot

CrackRoot

Karanlıktan Doğan Güneş
Belirsiz
17 Ara 2017
1,172 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
jrCoder' Alıntı:
CrackRoot' Alıntı:
lisansı kaldıran biri olarak. yararlı aslında yeni konu yerine söyleseydin senin tarafından düzenleme yapıldığını belirtirdik :) Bu şekilde konu kirliliği :)

Bu kadar laf cambazlığı yapıcağına abi bu konuyu ben açmıştım önceden diceksin biticek ben kırdım ben yaptım neyin muhabbetini yapıyorsun burda

1 laf cambazlığı değil doğru bir konudan bahsediyorum kıran kişi benim veren kişi benim söyleseydi yapardık. 2. bir konu ise kimseye abi deme zorunluluğu bulunmuyor senin yaş küçük olabilir ama benim yaşıtım olan birine abi dememe gerek yok. Paylaşsın bir şey demedim söyleseydi eklerdik dedim hayırdır sana batan bir şey mi oldu ?