Hoşgeldin Misafir

WebOfisi Yazılımları Hk.

crypto

crypto

Karanlık özgürlüktür.
localhost
6 Ağu 2023
1,061 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
SON DAKİKA

WebOfisi son duyurularında bütün yazılımları açık kaynak olarak satışa sundu. Forumda bulunan çoğu yazılım artık bir nevi yasal olarak sayılıp hiç bir hak talep edemeyecektir. Yapacağımız tek şey WHM panellerine shell kontrol eklentisi ekleyip yazılımlarımızı taramaktır.
Not: Forumda paylaşılan hiç bir yazılımda Shell yoktur. Öyle bir yazılımın tespiti halinde yönetim ve Warezzers ekibi gerekli işlemleri yapmaktadır.

Ekran-g-r-nt-s-2024-08-26-190605.png

crypto

crypto

Karanlık özgürlüktür.
localhost
6 Ağu 2023
1,061 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hiç iyi olmamış burdan üçretsiz istifade ediyorduk.Artık burasıda paralıya doğru gidiyor.Ne yapalım wordpress ücretsiz temalara yönelmeye devam
Her işin bir karşılığı olmalı. Belki de burada yorum yazıp beğenip indirdiğimiz yazılımlar ne zorluklarla çekiliyor, bunu düşünüyor musunuz? Ekstra olarak da "Warez Extra ve VIP" bölümünde paylaşılan yazılımları para dahi verseniz bu kadar sorunsuz çalışanını bulamazsınız. Adamlar ücretsiz paylaştıkları yazılımlara bir de destek sunuyor! Lütfen değer bilelim.

urazyldz

24 Şub 2023
371 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
SON DAKİKA

WebOfisi son duyurularında bütün yazılımları açık kaynak olarak satışa sundu. Forumda bulunan çoğu yazılım artık bir nevi yasal olarak sayılıp hiç bir hak talep edemeyecektir. Yapacağımız tek şey WHM panellerine shell kontrol eklentisi ekleyip yazılımlarımızı taramaktır.
Not: Forumda paylaşılan hiç bir yazılımda Shell yoktur. Öyle bir yazılımın tespiti halinde yönetim ve Warezzers ekibi gerekli işlemleri yapmaktadır.

Ekran-g-r-nt-s-2024-08-26-190605.png
bakalım

astralglikos

astralglikos

Astral Glikos
21 Ara 2017
1,317 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
zaten scriptleri patlak verdi diye açık kaynak kodlu yaptı çünkü scriptlerinde bir sürü hata mevcut ve baş edemiyorlar artık ama onlardan daha iyi dilinden anlayan düzeltiyor hataları ve yurtdışında aldıkları html temalar ellerinde patladı geçen bir arkadaşım yurtdışında kendisi şahit oldu dava edilmiş diye

ScooteR

Cyprus
12 Haz 2024
1,008 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Biz de sömürücülerden hiç haz etmeyiz ama bunu dile getirmiyoruz...
Siz de bunu deneyebilirsiniz.!
Hocam güzel konuşmussunuz, fakat biraz sert olmuş. Sonuna kadar hak veriyorum ama burası bir hack ve yardımlaşma formu zaten vip bölümü var birde ekstra paraya dökmek forumu işleyiş ve mantığından çıkartıyor olması bana göre rahatsız edici.
Tabiki emeğin karşılığı olmalı bu yüzden zaten vip bölümü yapılmış ve THS'ye destek ve gider + sömürmeyi engellemek için VIP/EXTRA gibi bölümler açıldı. Ticaret formu gibi olmasının ths'ye hiçbir yararı yok bence ve tekrar söylüyorum işleyiş değişiyor gibi.

crypto

crypto

Karanlık özgürlüktür.
localhost
6 Ağu 2023
1,061 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hocam güzel konuşmussunuz, fakat biraz sert olmuş. Sonuna kadar hak veriyorum ama burası bir hack ve yardımlaşma formu zaten vip bölümü var birde ekstra paraya dökmek forumu işleyiş ve mantığından çıkartıyor olması bana göre rahatsız edici.
Tabiki emeğin karşılığı olmalı bu yüzden zaten vip bölümü yapılmış ve THS'ye destek ve gider + sömürmeyi engellemek için VIP/EXTRA gibi bölümler açıldı. Ticaret formu gibi olmasının ths'ye hiçbir yararı yok bence ve tekrar söylüyorum işleyiş değişiyor gibi.
Extra bölümü VIP'lere özel bir durum değildir hocam, Üsteğmen olduğunuz takdirde erişim sağlayabiliyorsunuz. Buraya günde kim bilir kaç kişi üye oluyor yazılımı alıp çıkıyor ve kendi forumunda satıyor veyahut başka bir iş için kullanıyor. En mantıklı sistem tam olarak da budur. Şahsi fikrimce de VIP alınması sadece THS'ye destektir, ben girip VIP bölümünden maksimum 1 yazılım indirmişimdir oda test amaçlı. Bazen bir şeyleri elde etmek için bir şeylerden fedakarlık etmek gerekiyor.

ScooteR

Cyprus
12 Haz 2024
1,008 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Extra bölümü VIP'lere özel bir durum değildir hocam, Üsteğmen olduğunuz takdirde erişim sağlayabiliyorsunuz. Buraya günde kim bilir kaç kişi üye oluyor yazılımı alıp çıkıyor ve kendi forumunda satıyor veyahut başka bir iş için kullanıyor. En mantıklı sistem tam olarak da budur. Şahsi fikrimce de VIP alınması sadece THS'ye destektir, ben girip VIP bölümünden maksimum 1 yazılım indirmişimdir oda test amaçlı. Bazen bir şeyleri elde etmek için bir şeylerden fedakarlık etmek gerekiyor.
Aynı şeyi konuşuyoruz hocam ama benim konuştuğum sizden farklı ek olarak şudur ki warez-extra olmasada VIP Fiyatı arttırılıp yazılımların hepsi VIP kategorisine konulabilir..
İnsanlar zaten warez veya yardım var diye buraya geliyor yanlış anlamayın beni forumun amacı bu zaten bilmeyen kişiler bilenlerden yardım alır işleyip hep buydu. Ama şuan amacından sapıyor bana göre işleyiş.
Kısacası patron sensin ben çalışanım illaki sana para ödücem emeğinin karşılığı ama bu şekilde değil ( o zaman VIP kapatılsın ) vip almaya gerek yok herkes shellediği sunucudaki scriptleri satsın mantığına dönüyor.
Tabiki saygı duyuyorum bu sadece benim düşüncemdir.
Satmak isteyen site açsın bu kadar net ve basittir.
İyi forumlar

crypto

crypto

Karanlık özgürlüktür.
localhost
6 Ağu 2023
1,061 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Aynı şeyi konuşuyoruz hocam ama benim konuştuğum sizden farklı ek olarak şudur ki warez-extra olmasada VIP Fiyatı arttırılıp yazılımların hepsi VIP kategorisine konulabilir..
İnsanlar zaten warez veya yardım var diye buraya geliyor yanlış anlamayın beni forumun amacı bu zaten bilmeyen kişiler bilenlerden yardım alır işleyip hep buydu. Ama şuan amacından sapıyor bana göre işleyiş.
Kısacası patron sensin ben çalışanım illaki sana para ödücem emeğinin karşılığı ama bu şekilde değil ( o zaman VIP kapatılsın ) vip almaya gerek yok herkes shellediği sunucudaki scriptleri satsın mantığına dönüyor.
Tabiki saygı duyuyorum bu sadece benim düşüncemdir.
Satmak isteyen site açsın bu kadar net ve basittir.
İyi forumlar
Tabii ki düşüncenize saygı duyuyorum hocam ancak dediğinize göre şöyle bir mantık hatası ortaya çıkıyor; extra'da ki her şey VIP'e aktarılırsa bu demek oluyor ki parayı veren düdüğü çalar ama extra ücret ödemeden erişim sağlanabiliyorsa buda demek oluyor ki para değil emek veren yazılımın sahibi olur. Belki de aynı şeyleri düşünüyoruz ancak cümlelerimiz bizleri yanıltıyor :D İyi forumlar dilerim hocam.

Atlas

Turkhacks
18 Haz 2018
1,763 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Platformumuzda gönüllülük esastır…
Burada görevli olan gönüllü kardeşlerimiz gece gündüz sizler için hizmet ediyor bahsedilen konu yeni bir konu değil.

Büyütülecek veya imaj zedeleyecek bir durum yok ortada.

Konu ile ilgili şikayetiniz veya rahatsızlığınız var ise lütfen istek öneri ve şikayet kategorisi üzerinden konu açınız.

@ScooteR

Security Web

Security Web

Web Hacker
Almanya
2 Eyl 2023
423 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba konuya son noktayı ben koyayım şimdi yazılım ücretsiz paylaşım yapıldığı zaman aynı gün içinde başka xxx yere paylaşım yapılıyor tamam biz form için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz ama gelelim satış konusuna burda herkez para kazanmak ister biz form içinde yada forum dışında satışını yapıyoruz senin demek istedigin mantık herşeyi bedava yapın biz alalım başka xxx yerlerde havamız olsun yok öyle bir dünya herkes burda emeğinin hakkını alır burda fiyat beyenmeyen sizlersiniz ama gidip yazılımcılar dan 5k 10 k verip yazılım alirsiniz ..buraya gelince abi bana 100 TL'YE versene 500 TL'DEN versene gülünç rakamlara fiyat teklif ederseniz bu işin emeği nerde kaldı kazancı nerde kaldı .bu arada bu firmanın adan Z ye tüm yazılımları elimde açık kaynak şifreli lisans panellerine kadar yani anlayacağınız bu forumda satış konulari öncelerde vardı şimdide var gelip bir iki üye beleş yazılım alçak diye olan birşeyi kaldırmak yersiz olur ..iyi forumlar

coderxrays

23 Ocak 2022
1,070 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba konuya son noktayı ben koyayım şimdi yazılım ücretsiz paylaşım yapıldığı zaman aynı gün içinde başka xxx yere paylaşım yapılıyor tamam biz form için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz ama gelelim satış konusuna burda herkez para kazanmak ister biz form içinde yada forum dışında satışını yapıyoruz senin demek istedigin mantık herşeyi bedava yapın biz alalım başka xxx yerlerde havamız olsun yok öyle bir dünya herkes burda emeğinin hakkını alır burda fiyat beyenmeyen sizlersiniz ama gidip yazılımcılar dan 5k 10 k verip yazılım alirsiniz ..buraya gelince abi bana 100 TL'YE versene 500 TL'DEN versene gülünç rakamlara fiyat teklif ederseniz bu işin emeği nerde kaldı kazancı nerde kaldı .bu arada bu firmanın adan Z ye tüm yazılımları elimde açık kaynak şifreli lisans panellerine kadar yani anlayacağınız bu forumda satış konulari öncelerde vardı şimdide var gelip bir iki üye beleş yazılım alçak diye olan birşeyi kaldırmak yersiz olur ..iyi forumlar
Öncelikle bakıyorum forumda baktım biraz detaylı inceledim haklısınız son Mayıs ayından beri aynı konular hatalı yazılımlar paylaşım yapılmış aynı yazılım ismi değişik diye tekrar paylaşım yapılmış konular yüzde 50 aynı konu tabi siz daha iyi bilirsiniz işime yaramayan web ofisinin yazılım paylaşacağım sizin paylaşmaya tenezzül etmediğiniz...

Security Web

Security Web

Web Hacker
Almanya
2 Eyl 2023
423 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Öncelikle bakıyorum forumda baktım biraz detaylı inceledim haklısınız son Mayıs ayından beri aynı konular hatalı yazılımlar paylaşım yapılmış aynı yazılım ismi değişik diye tekrar paylaşım yapılmış konular yüzde 50 aynı konu tabi siz daha iyi bilirsiniz işime yaramayan web ofisinin yazılım paylaşacağım sizin paylaşmaya tenezzül etmediğiniz...
kır paylaş kardeşim sana kimse paylaşma demiyor diyende yok zaten forumda wep ofisi kırık yazılımlarda var şifreli olanlarda var kafana göre takıla bilirsin ha bu arada ben satış yaptıgım yazılımıda tutup paylaşım yapmam bunuda aklının bir tarafına eklersin iyi forumlar..