Açıklama:
Geçenlerde bir web sitesinin portal scripti çok hoşuma gitmişti site:
Taaki altta verdiğim web sitesiyle tanışıncaya kadar.
Bu site sayesinde istediğiniz sitenin klonunu oluşturabilirsiniz ve fake siteler oluşturup log alabilirsiniz. (Hayal gücünüze kalmış)
Bu sitenin yaptığını birkaç programında yaptığını biliyorum fakat programla uğraşmak istemeyen kardeşlerimiz için bu site harika ötesi. Sitedeki tüm html, cs, .htaccess, gif, png, jpg kısaca tüm uzantıları indiriyor.
Not: Bu siteden indirdiğiniz dosyalar sitenin birebir script dosyaları değil !
Turkhacks.com'u indirdip kendi siteme yükledim fakat foruma üyelik yapamıyorum vs. demeyin.
Sitenin Kullanımı:
Öncelikle siteyi açtığımızda "www.example.com" yazan yere indirmek istediğimiz siteyi yazıyoruz.
Alttaki kutucuğada "email adresimizi" yazıp Download Now diyoruz.
You scraping has started. başlıklı bir yazı çıkıyor (yeşil renkli)
Altında da "Check Progress" Yazan butona tıklayıp sitenin dosyalarının olduğu alana geliyoruz.
En altta "Download All Files" diyip tüm dosyaları indiriyoruz.
Geçenlerde bir web sitesinin portal scripti çok hoşuma gitmişti site:
İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.
fakat bir türlü zaman bulamadığım için ve sitedeki tüm css, js ve html dosyalarını indirmenin de çok uzun süreceğini bildiğim için vazgeçmiştim.Taaki altta verdiğim web sitesiyle tanışıncaya kadar.
İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.
Bu site sayesinde istediğiniz sitenin klonunu oluşturabilirsiniz ve fake siteler oluşturup log alabilirsiniz. (Hayal gücünüze kalmış)
Bu sitenin yaptığını birkaç programında yaptığını biliyorum fakat programla uğraşmak istemeyen kardeşlerimiz için bu site harika ötesi. Sitedeki tüm html, cs, .htaccess, gif, png, jpg kısaca tüm uzantıları indiriyor.
Not: Bu siteden indirdiğiniz dosyalar sitenin birebir script dosyaları değil !
Turkhacks.com'u indirdip kendi siteme yükledim fakat foruma üyelik yapamıyorum vs. demeyin.
Sitenin Kullanımı:
Öncelikle siteyi açtığımızda "www.example.com" yazan yere indirmek istediğimiz siteyi yazıyoruz.
Alttaki kutucuğada "email adresimizi" yazıp Download Now diyoruz.
You scraping has started. başlıklı bir yazı çıkıyor (yeşil renkli)
Altında da "Check Progress" Yazan butona tıklayıp sitenin dosyalarının olduğu alana geliyoruz.
En altta "Download All Files" diyip tüm dosyaları indiriyoruz.