Hoşgeldin Misafir

Westlanders Erken Erişim Yolculuğuna 2027 Başında Başlıyor

52sarihamsi

8 Şub 2026
491 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Yayıncı Team17 ve geliştirici The Breach Studios, Vahşi Batı temalı açık dünya hayatta kalma oyunu Westlanders için yeni detayları paylaştı. Yapılan açıklamaya göre oyun, 2027 yılının başlarında Steam üzerinden Erken Erişim olarak PC’ye çıkacak. Tam sürümün yayınlanmasının ardından ise PlayStation 5 ve Xbox Series kullanıcılarıyla da buluşacak.

Westlanders ile Vahşi Batı’da Hayatta Kalma Mücadelesi Başlıyor

Westlanders, hayatta kalma, üretim, üs kurma ve yönetim mekaniklerini tek bir deneyimde bir araya getiriyor. Oyuncular başlangıçta zorlu koşullarda yaşam mücadelesi veren bir karakteri kontrol ederken, zamanla kendi ekonomik düzenini kuran ve geniş yerleşim ağları yöneten güçlü bir lidere dönüşebiliyor. Açık dünyayı keşfederken en büyük yardımcınız ise tamamen özelleştirilebilen mobil üssünüz olan vagonunuz oluyor. Bu araç sayesinde yeni bölgeleri araştırabilir, kaynak toplayabilir ve sürekli değişen tehlikelere karşı hazırlıklı olabilirsiniz.

Oyunun dünyası yalnızca vahşi doğadan ibaret değil. Keşif sırasında farklı yerleşimlerle karşılaşmak, yeni karakterlerle tanışmak ve gizli bölgeleri ortaya çıkarmak mümkün. Bunun yanında tarım yapmak, hayvancılıkla uğraşmak, madenlerden kaynak çıkarmak ve üretim zincirlerini otomasyon sistemleriyle geliştirmek de oynanışın önemli parçaları arasında yer alıyor.

The Breach Studios ve Team17 ortaklığıyla geliştirilen Westlanders, Vahşi Batı atmosferini açık dünya hayatta kalma ve şehir kurma mekanikleriyle birleştirerek türün meraklılarına farklı bir deneyim sunmayı hedefliyor. Oyunun kesin çıkış tarihi henüz açıklanmasa da, PC Erken Erişim sürümünün 2027 yılının başlarında yayınlanması planlanıyor.