Hoşgeldin Misafir

whatsapp devre dışı bırakmak

Burak Bey

23 Mar 2019
2,323 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
-Selamın Aleyküm arkadaşlar konu bana ait değildir bir arkadaşımın kendisinin sisteme üyeliği olmadığı için ben paylaşma gereği duydum --

-Kısa bir süre önce bunu fark ettim belki aranızda bilen vardır , bilmeyenlerin umarım işine yarar.--

-Aslında " Whatsapp " bilindiği gibi online mesajlaşma servisi fakat güzel bir sosyal mühendislik yöntemi ile aşağıdaki bahsettiğim olay ile güzel işler yapabilirsiniz , misyon dahilinde kullanmak şartıyla!--

-Önemli olan : Whatsapp numarası eski numara ise bu kişi tekrar’dan doğrulama yapamıyacaksa kesinlikle bir daha o whatsapp’a giremez ve 30 gün içerisinde hesap tekrar’dan aktif edilemez ise hesap malesef silinmektedir.--

-İşlemlere başlayalım :--

-Öncelik ile e-mail adresimizi açıyoruz.--

-Gönderen :--- Kullanıcı--

-Alıcı :--- --[email protected]

-Konu :--- Çalınan/Kaybolan Telefon: Lütfen hesabımı devre dışı bırakın--

-Mesaj içeriği :--

-Merhaba , Çalınan/Kaybolan Telefon: Lütfen hesabımı devre dışı bırakın

+90 *** *** ** ** ( kişinin numarasını yazın ) numaralı İPHONE model cep telefonum çalındı veya kayboldu ilgili hesaba ait whatsapp hesabımı devre dışı bırakmanızı talep etmekteyim

İlginiz için teşekkür ederim , Whatsapp !--- --
smile.gif

-Ve e-mail’i gönderin , işlem tamamlanmıştır , yaklaşık 24 / 48 saat arasında size hesabın devre dışı bıraktıldığına dair bir mail gönderiyorlar ve üstelik hiç bir teyit onayı istemeden bunu gerçekleştiriyorlar , aslında biraz komik bir durum--

-Tabi bu sistemi sizlerde geliştirebilirsiniz , tamamen hayal gücünüze bağlı bir olay--