|
bakallımTüm sorumluluk kullanıcıya aittir1- SMS Seçeneğine tıklıyoruz, daha sonra bize 1 dakika veya da 30 saniye bekleme süresi verilecektir.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
EywallahWhatsApp'ı kalıcı olarak kapatmak için, uygulamayı telefonunuzdan silip, ilgili hesap bilgilerini silmeniz gerekir. Hesap silme işlemini WhatsApp ayarlarındaki "Hesabı Sil" seçeneğinden yapabilirsiniz. Bu işlem, hesabınızı ve tüm verilerinizi kalıcı olarak siler. Yedekleme yapmadan önce dikkatli olun.
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
teşekkürlerTüm sorumluluk kullanıcıya aittir1- SMS Seçeneğine tıklıyoruz, daha sonra bize 1 dakika veya da 30 saniye bekleme süresi verilecektir.
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Eline SağlıkTüm sorumluluk kullanıcıya aittir1- SMS Seçeneğine tıklıyoruz, daha sonra bize 1 dakika veya da 30 saniye bekleme süresi verilecektir.
Aktiflik
Seviye
Deneyim
saolasınTüm sorumluluk kullanıcıya aittir1- SMS Seçeneğine tıklıyoruz, daha sonra bize 1 dakika veya da 30 saniye bekleme süresi verilecektir.
TeşekkürlerTüm sorumluluk kullanıcıya aittir1- SMS Seçeneğine tıklıyoruz, daha sonra bize 1 dakika veya da 30 saniye bekleme süresi verilecektir.
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Bir elin nesi var iki elin sesi var.Tüm sorumluluk kullanıcıya aittir1- SMS Seçeneğine tıklıyoruz, daha sonra bize 1 dakika veya da 30 saniye bekleme süresi verilecektir.