Merhaba arkadaşlar, bildiğiniz gibi WhatsApp'ta hesap silme özelliği var ama hesap silip yeniden açtığımda bazı şeylerin değişmediğini fark ettim. Hesap silmeden önce hesabım eski arayüzde takılı kalmıştı hesabı silip aynı numara ile yeniden hesap açtıktan sonra yine eski arayüz ile karşılaştım. Hesap silmeden önce engellendiğim kişilerin profil resimlerini göremiyordum hesabı silip aynı numara ile yeniden hesap açtıktan sonra yine göremiyorum. Bu durumda bu özellik yalan mı? Yani...
Read more
Read more
