Hoşgeldin Misafir

WhatsApp ile para nasıl gönderilir?

NasyoneL

NasyoneL

Karanlık Özgürlüktür
25 Ağu 2017
25,060 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
WhatsApp, para gönderme özelliğini aktif etti. Peki, WhatsApp ile para nasıl gönderilir? İşte adım adım WhatsApp para gönderme rehberi.

1518269211-N28O_cover.png

[font=Poppins, Arial, sans-serif]WhatsApp, geçtiğimiz günlerde Hindistan'da para gönderme özelliğini aktif etmişti. Android'deki Beta uygulamasında aktif olan WhatsApp üzerinden para gönderme özelliği yakında ülkemizde de kullanıma sunulacak.--

Tanımladığınız banka hesabı üzerinden yapılacak olan para gönderme işleminin Mart ayında tüm kullanıcılara sunulması bekleniyor. Peki, WhatsApp ile para nasıl gönderilir? İşte adım adım WhatsApp para gönderme rehberi.​

WhatsApp ile para nasıl gönderilir?

1.Adım: WhatsApp uygulamasından Ayarlar bölümüne tıklayın.​

2.Adım: Ayarlar bölümünde Ödemeler seçeneği yer alacak. Buna tıklayın.​

3.Adım: Ödemeler ekranına geldiğinizde Kullanım Şartları'nı kabul edin ve telefon numarınızı doğrulayın.​

1518269006-Zk34.jpeg

4.Adım: Daha sonra karşınıza desteklenen bankalar çıkacak. Bankanızı seçin ve hesap bilgilerinizi yazın.​

5.Adım: Para göndermek istediğiniz kişinin sohbet pencerisini açın. Daha sonra + sekmesinden Ödeme butonuna tıklayın.​

1518269018-YBrS.jpeg

Yukarıdaki işlemleri yaptıktan sonra WhatsApp üzerinden para gönderebileceksiniz.​