Hoşgeldin Misafir

WhatsApp Kalıcı Numara Çalma

Burak Bey

23 Mar 2019
2,323 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
-Merhaba arkadaşlar sürekli gerektiği için bazı insanlara fake numara lazım oluyor ancak numara belirli bir süreden sonra ne yaparsak yapalım sanal olduğu için ya kapanıyor yada başkasının eline geçiyor bende bugün sizlere bir uygulamadan çaldığım numaralardan ve kullandığım yöntemden bahsetmek istedim +90 Dahil her alan kodunu çalabilirsiniz peki nasıl? Buna değinelim biraz --

-1-) Meet24 adlı uygulamayı indiriyoruz telefonumuza --
-2-) gmail ile giriş yapıyoruz kendi hesabımız olmasada olur rastgele tuşlayarak girip profil oluşturabilirsiniz --
-3-) Kız hesabı açıyoruz ve 1-2 dakika bekliyoruz --
-4-) 1-2 dakika içinde yaklaşık 75-80 civarı mesaj gelir hesaba işte bundan sonra devreye SM giriyor --
-5-) Uygulamadaki insanların çoğu zaten ahlaksız olduğu için aklı başında olmayan geri kafalı cahil insanlar olduğu için rahat rahat 1 saatte en az 9-10 numara çalarsanız şimdi benim kullandığım Sm leri veriyorum en çok işime yarayan--

-Kurban: slm--
-Ben:slm--
-Kurban: nasılsın canım --
-Ben:bilmiyorum biraz durgun sen --
-Kurban:neden canım neyin var --
-Ben:WhatsApp hesabıma giremiyorum sim kartım kırık olduğu için telefonuma sms gelmiyor kimseye güvenemiyorum gönderiyorum ama onay kodunu söylemiyorlar oysaki bir çok insan dolandırıcılık peşindeyken ben sadece hesabıma girmek istiyorum kalıcı bir arkadaş arıyorum güvenebileceğim ama malesef herkes dolandırıcılık zannediyor aksine benim güvenmem sıkıntı içinde kişisel bilgilerim var hep --
-Kurban:canım ben yardım ederim sana bana güven --

-2.SM) gizli görüşme ayarladım gelen onay kodunu söyle görüşelim müsaitsen --

-Burdan sonra numarasını istiyoruz onay kodunu gönderiyoruz ve istiyoruz ve %95 ihtimalle söylüyor söyledikten sonra hesaba girip bi önceki konuda anlattığım gibi numarayı bloke ediyoruz numara bizde kalıyor şimdi çoğu kişi diyecekki buna düşmez kimse malesef arkadaşlar uygulama giriş yaptığınızda anlarsınız insanların zekası ne kadar aşağı olduğunu ve benim tavsiyem yurt dışı numaraları almanız konumu istediğiniz şehir olarak ayarlayabilirsiniz --

-Not : konum kapatın telefonda sonra girin istediğiniz yere ayarlayın konum açık olursa sizin yaşadığınız yerden başka bir yere ayarlanmaz --