Hoşgeldin Misafir

Whatsapp Sızma 10.09.2025

navona

27 Nis 2022
61 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Selamın aleyküm dostlar bugün WhatsApp sızma konusunu ele alıcaz ihtiyacımız olanları ve nasıl yapacağımızı detaylı bir şekilde anlatıcam ..
İhtiyacımız olanlar:
1 tane WhatsApp( kurban business kullanıyorsa business, normal wp kullanıyorsa normal wp)
1 tane +99 vb. Numara, Kanada olur
abd olur yurt dışı numarası olması yeterli

Bunları elde ettikten sonra adım adım ilerliyoruz

İLK ADIM:
Önce açtığımız WhatsApp profilini, WhatsApp yetkili profili gibi resmi profil gibi yapıyoruz profil detaylarına; WhatsApptan business
Profil fotoğrafına WhatsApp logosu koyucaz
Kısaca numaranın profilini WhatsApp yetkili numarası gibi yapıyoruz.

2.ADIM
2. Bir whatsapp yada baska bir telefona WhatsApp indirerek kurbana doğrulama sms i göndericez sürekli olarak.
5 6 tane aralıklı göndermemiz yeterli, bunu niye yapıyoruz ne alaka dediğinizi duyar gibiyim:) kurbanın sms kodlarını görüp içine kurt düşürmek.

3.ADIM
Hazırladığımız yurt dışı WhatsApp profilinden kurbana, Merhaba, WhatsApp hesabınızda şüpheli işlem gerçekleşmiştir hesabınızın koruma altında olduğundan emin olun... gibisinden bi metin hazırlıyoruz metinin en sonuna da işlemi siz yapmadıysanız en son iletmiş olduğumuz sms kodunu bize iletin gibisinden bir güvenlik metni hazırlıyoruz ve kurbana arıyoruz.

4.ADIM
Evet şimdi ne yaptık, sürekli olarak sms gönderip kurbanın aklını karıştırdık, yabancı profilimizden whatsapp yetkilisi gibi kodu istedik( fakat bunları hızlı yapmanız lazım kendinize 4 yada 5 sayısını seçin 4. Yada 5. Kodu gönderdikten sonra hızlıca mesajı atın kodun süresi geçmesin) kurban smsi ilettikten sonra kodu kullanıp hesabına giriş yapıp mail kısmına kendi mailinizi kuruyorsunuz ve hesap sizinde elinize geçmiş olur kurban istese de o mail adresini kaldıramaz
Hadi kolay gelsin.