Hoşgeldin Misafir

Whm nasıl lisans kırılır

MURAT4646

3 Eyl 2023
64 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Lisans kırmak derken ? lisans kırmak diye bir şey yok cpanel whm da ters proxy olayı ile çalışıyor onlarınki bir çok satan firma var ters proxy lisans bakabilirsin istersen bunu ucretsiz bulman baya zor
Doğrudur hocam ben kurdum lisans satın almamı istiyor türk firmaları 100 150₺ ye lisanslı şekilde kuruyor yani şu şekilde bir düşüncem vardı çok zor bişey olsa bu kadar uygun bir fiyata kurmazlar gibime geldi ama bakalım ilerleyen zamanlarda illaki bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşım olur

NasyoneL

NasyoneL

Karanlık Özgürlüktür
25 Ağu 2017
25,060 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Doğrudur hocam ben kurdum lisans satın almamı istiyor türk firmaları 100 150₺ ye lisanslı şekilde kuruyor yani şu şekilde bir düşüncem vardı çok zor bişey olsa bu kadar uygun bir fiyata kurmazlar gibime geldi ama bakalım ilerleyen zamanlarda illaki bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşım olur
Adamlar onlarca kişiye satıp masrafını çıkarıyo sen yapsan 1000 lirayı aşar emin ol

zfixxy

14 Tem 2023
204 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Adamlar onlarca kişiye satıp masrafını çıkarıyo sen yapsan 1000 lirayı aşar emin ol
haklısınız hocam bi aralar sunucu işi vs uğraşıyordum ztn hani bir sunucu olmuş şimdi 20 30 k bir firma için adamlar illaki yüksek bir maliyetleri vardır hani bunu bayilik alıp yapanda çok kişi var tr de 2 3 firma kendi ters proxyi olayı var diğer firmalar bayilik üzerinde

beraa

3 Mar 2024
9 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Lisans kırmak derken ? lisans kırmak diye bir şey yok cpanel whm da ters proxy olayı ile çalışıyor onlarınki bir çok satan firma var ters proxy lisans bakabilirsin istersen bunu ucretsiz bulman baya zor
aslında lisans kırma diye birsey var buna crack diyoruz zaten. tersine mühendislik bilirseniz uğraşıp cpanel lisansını kırabilirsiniz, mesela bendeki sistemde cpanel litespeed cloudlinux gibi yazılımları paralel bir lisanslama sistemiyle crackleyip yeniden lisanslayabiliyorum

zfixxy

14 Tem 2023
204 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
aslında lisans kırma diye birsey var buna crack diyoruz zaten. tersine mühendislik bilirseniz uğraşıp cpanel lisansını kırabilirsiniz, mesela bendeki sistemde cpanel litespeed cloudlinux gibi yazılımları paralel bir lisanslama sistemiyle crackleyip yeniden lisanslayabiliyorum
doğru dediğinde bununda bir maliyeti var ama hani ücretsiz bir şekilde yapılmaz bu bir sunucu gerek lisans için arkadaş ücretsiz arıyor

beraa

3 Mar 2024
9 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
yani ben böyle bir sistem ve türevini yapmak için ki şuan cpanel için proxy kullanamazsın cünkü bunu tespit edebiliyor, ben böyle bir yazılım geliştirmek için 100k harcadım. Ücretsiz bulması imkansız ucuzada bulsa dolandırılır

beraa

3 Mar 2024
9 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
proxylerin maliyeti cok değil fakat artık bunlar eski di, 5 proxy aylık 5 dolar ama 1 proxyden anca 1 lisans cıkartır o da 1-3 sunucu lisanslar fakat lisans maliyetini düşünürsek bu baya maliyetli ayriyyetten 15 günlük alabilir ama bunu takip edecek sistemi yazmak zor olacaktır
bende proxyli halinde versionuda mevcut ama maliyetli olduğu için es gectim