Hoşgeldin Misafir

Who am ı? // Siber Asker

Siber Asker

20 Nis 2020
11 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba daha önceden de bilişime ilgi alakam olmasına rağmen siber güvenlik alanına 2015-2016 yıllarında girdim. Sadece bu alanda ilerlemedigimden uzman olmadigimi dusunuyorum. Kendimi gelistirmeye devam ediyorum. Şu ana kadar genel olarak Web sitelerinin kurulum, güvenlik ve detayları üzerine/ Unity, Unreal engine gibi oyun motorlarıyla oyun yapımı üzerine/ Hazır tool yardımlarıyla mobil aplikasyon~uygulama üzerine/ Sanal ortamdaki hesap ve bilgi güvenligi üzerine / temel Programlama ve yazılım gelistirme üzerine / Pc donanım ve elektronik cihazların bileşenler ve detaylı ayrıntıları üzerine / Savunma Sanayii ve çalışmalar teknik özlkler üzerine / İstihbarat faaliyetleri ve ayrıntıların önemi / Sosyal mühendislik ve insan sarrafı boyutunda psikolojik bilgi ve pratik / vs. vs. Başlıklar hakkında gerek okuma, izleme, öğrenme gerek yazma, eğitim ve ögretme faaliyetlerinde bulundum.

35izmir

35izmir

🆁🅴🅸🆂🅲🅸🆂🅴🆅🅴🆁
11 Ocak 2018
2,701 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Aramıza hoşgeldin ama Who am ı diye girmek mevzuya gözümde seni toy gibi gösterdi umarım yakın zamanda neler yapabildiğini görürüz

Siber Asker

20 Nis 2020
11 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
OrganikPiskos' Alıntı:
Aramıza hoşgeldin ama Who am ı diye girmek mevzuya gözümde seni toy gibi gösterdi umarım yakın zamanda neler yapabildiğini görürüz

Hoşbuldum. İyi bir ön yargı olmuş. Uzman olmadıgımı belirttim fakat who am ı yazmamda nasıl bir toyluk oldugunu anlamadim. Zira bir başlık ile toy olunuyorsa boşuna ugrasiyoruz :)

Ayrıca ben bir şey yapabildigimi gosterme çabasında olmadigimi belirteyim.

Dr Leland Townsend

6 Eyl 2017
16,497 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Siber Asker' Alıntı:
OrganikPiskos' Alıntı:

Hoşbuldum. İyi bir ön yargı olmuş. Uzman olmadıgımı belirttim fakat who am ı yazmamda nasıl bir toyluk oldugunu anlamadim. Zira bir başlık ile toy olunuyorsa boşuna ugrasiyoruz :)

Filmden ötürüdür o ön yargı. Bu arada hoş geldin aramıza.

35izmir

35izmir

🆁🅴🅸🆂🅲🅸🆂🅴🆅🅴🆁
11 Ocak 2018
2,701 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Siber Asker' Alıntı:
OrganikPiskos' Alıntı:

keyfin bilir :D

Siber Asker

20 Nis 2020
11 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
JQTR1' Alıntı:
Siber Asker' Alıntı:
OrganikPiskos' Alıntı:

Filmden ötürüdür o ön yargı. Bu arada hoş geldin aramıza.
Filmle alakalı oldugundan yazmadım. Hoşbuldum dostum.
ⓝⓔⓣⓚⓘⓛⓛⓔⓡ' Alıntı:
Aramıza hoşgeldin kanka
Hoşbuldum dostum. Eyvallah
OrganikPiskos' Alıntı:
Siber Asker' Alıntı:
OrganikPiskos' Alıntı:

keyfin bilir :D
.
Ersever' Alıntı:
Hoş buldum.
NasyoneL' Alıntı:
A.selam hoşgeldin umarım kalıcı olursun
Hoşbuldum. Duruma bağlı dostum.

DeepiMpaCt' Alıntı:
Merhaba, hoş geldin.
Hoşbuldum Derin Darbe. Sen beni tanımazsın ama ben seni ve turkcoderı tanırım. Görmek sevindirdi.
Hataylee' Alıntı:
a.s. hoş geldin.

Eyvallah.