Hoşgeldin Misafir

windows 10 güvenlik

kaydro01

26 Ara 2021
16 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
selam,

windows 10 kullanıyorum ve anonim bir işletim sistemi değil bunu için https://www.safer-networking.org/spybot-anti-beacon
bu programı kullanmayı düşünüyorum ücretsiz ve oldukça etkili olduğunu öğrendim, sistemde herhangi bir hata durumunda
geri al butonu ile düzeltme yapılabiliyormuş.

Ne derece güvenebiliriz ve gerçekten söylendiği gibi işe yararmı ?

Diğer arkadaşlara faydalı olur diye düşünüyorum.

Şöylede bir açıklaması var;
Adından da anlaşılacağı gibi, bir "işaret"e düşman gibi davranan bir programdır, buradaki işaret, Windows 10'un sizin veya bilgisayarınız hakkında kişisel bilgiler toplamasına izin verebilecek programları veya özellikleri belirtir. Telemetri hizmetleri, geri bildirim, P2P güncellemeleri, kimlik algılama, WiFi algılama vb. dahil olmak üzere bu türden her şeyi algılar ve ardından engeller. Programı kullanmak basittir, kullanıcıların yalnızca uygulama başladığında “bağışıklık” düğmesine tıklamaları yeterlidir ve o anda mevcut olan tüm bilinen izleyicileri otomatik olarak engeller. Ayrıca, engellememesi gereken bir şeyi engellerse veya uygulamayı çalıştırdıktan sonra başka bir sorunla karşılaşırsanız, eylemi bir tıklamayla geri alabilmenizi sağlayan bir "geri al" düğmesi vardır. geri alındı. Kendi deneyimlerime göre, program yukarıdaki programlardan hiçbirinin veya hatta genel olarak işletim sisteminin çökmesine, askıda kalmasına veya bozulmasına neden olmadı, aslında kolaylığını bir oyun yüklemekle karşılaştırabilirim. Bu ücretsiz bir programdır, taşınabilir bir uygulama olarak da mevcuttur (bu nedenle herhangi bir kuruluma ihtiyaç duymaz ve doğrudan kurulumdan çalıştırılabilir) ve hatta ciddi anlamda "hızlı" bir destek ekibine sahiptirler!