Hoşgeldin Misafir

Windscribe VPN

bypatnos

DeepWeb
28 Haz 2024
614 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

Windscribe Pro'nun aylık ve yıllık planları var, ancak 3$ gibi düşük bir ücretle erişim sağlayabilirsiniz.
,

Pro'nun aylık ve yıllık planları vardır, ancak 3$ gibi düşük bir ücretle erişim sağlayabilirsiniz. Windscribe
En iyi VPN fırsatını arıyorsanız , Windscribe'ın çeşitli ücretsiz, düşük maliyetli ve premium planları vardır. Nadiren bir VPN'e ihtiyacınız varsa ücretsiz plan yeterli olabilir.

Windscribe'ın ücretsiz sürümü ABD, Kanada, İngiltere, Hong Kong, Fransa, Almanya, Hollanda, İsviçre, Norveç ve Romanya'da bulunan sunucuları içerir. Bu, en popüler sunucu konumlarından birkaçını içeren etkileyici derecede uzun bir listedir.

Örneğin, Proton VPN'in mükemmel ücretsiz sürümü yalnızca ABD, Hollanda ve Japonya'ya bağlanabilir. Ancak, Windscribe ücretsiz sürümü sınırlandırırken Proton'un ücretsiz VPN'i sınırsız veriye sahiptir .

Windscribe aylık 2 GB içerir, ancak bir hesap oluştururken e-postanızı eklerseniz bunu 10 GB'a çıkarabilirsiniz. Windscribe hakkında X'te paylaşım yaparsanız 5 GB daha alırsınız. Bu, her ay toplam 15 GB ücretsiz veri alabileceğiniz anlamına gelir.

Build A Plan, ücretleri en aza indiren benzersiz bir Windscribe fiyatlandırma seçeneğidir.

Build A Plan, ücretleri en aza indiren benzersiz bir Windscribe fiyatlandırma seçeneğidir. Windscribe
Bir Windscribe aboneliği, bir plan oluşturmak için benzersiz bir seçenek sayesinde ayda 3$ kadar düşük bir maliyete sahip olabilir. Aylık olarak konum başına 1$'dır ve Windscribe'ın kötü amaçlı yazılım engelleyicisini 1$ daha karşılığında etkinleştirme seçeneği vardır. Minimum 3$'dır.

Her konum, ücretsiz sürümle elde edeceğiniz miktarın üstüne ayda 10 GB ekler. Dörtten fazla konum istiyorsanız Windscribe Pro'yu edinmeniz daha iyi olur.

Sınırsız veri ve her konumun kilidini açmak için Windscribe Pro'ya ihtiyacınız var. Aylık 9$ veya yıllık 69$ (aylık 5,75$). Aylık plan piyasadaki en ucuz planlardan biri ancak yıllık plan NordVPN ve Proton VPN gibi en iyi puanlı VPN'lerden daha pahalı .

Tasarım​

Windscribe'ın Windows uygulaması küçüktür ancak kayan panellerdeki seçeneklerle kullanımı kolaydır

Windscribe'ın Windows uygulaması küçüktür ancak kullanımı kolaydır ve kayan panellerde seçenekler bulunur. Dijital Trendler
Windscribe'ın Windows uygulamasını yüklemek kolaydı ve tarayıcı sekmesi açıldı ve IP adresi olan bir proxy ve kötü amaçlı yazılım engelleme özelliğine sahip ücretsiz uzantıyı ekledim.

Uygulama, VPN'in kapalı mı açık mı olduğunu, hangi protokolü ve portu kullandığını, güvenlik duvarının etkin olup olmadığını ve diğerlerinin göreceği IP adresini gösteren küçük bir köşeli pencere olarak açılır.VPNkapalıysa, bu benim gerçek IP adresimdir.

Harika görünüyor, bir oyun widget'ı veya fütüristik bir ekran gibi. Sunucu konumlarını gösteren bir panel alttan kayıyor, ancak pencereyi genişletemiyorum. Yine de, diğer ülkelere bağlanmak için listeye hızlıca göz atabilir veya arama yapabilirim.

Gezinirken bir ülke seçersem, seçebileceğim sunucuların bir listesini görebilirim. Windscribe her biri için sunucu yükünü gösterir ve hangilerinin 10 Gbps verime sahip olduğunu belirtir.

Sol üstteki menü düğmesi görünüm, hesap ayrıntıları, bağlantı seçenekleri, engelleme, gelişmiş seçenekler ve yardım için birçok ayar ortaya koyuyor. Genellikle kompakt VPN pencerelerinin hayranı değilim, ancak Windscribe'ın tasarımı hoş görünüyor ve küçük metinlerle rahat ettiğiniz sürece iyi çalışıyor.

Özellikler​

Windscribe, CPU kullanımını artıran çakışan bir uygulama konusunda beni uyardı.

Windscribe, CPU kullanımını artıran çakışan bir uygulama konusunda beni uyardı. Dijital Trendler
Windscribe'ın VPN'ine bağlandığımda, bana CPU kullanımını artıran Meta'nın uzak masaüstü istemcisi OVRServer ile bir çakışma konusunda uyarıda bulundu. Bu, birVPNbeni bu sorun konusunda uyardı. Meta uygulamasını kapattım ve CPU kullanımı %14'ten %5'e düştü, bu da güzel bir enerji tasarrufu.

Dünya çapındaki ülkelerin performansını kontrol etmek için Speedtest.net'i kullanarak her zamanki bant genişliği ölçümlerimi çalıştırdım . Konumum için en iyi olarak Windscribe'ın önerdiği sunucuyla başladım.

10 Gbps sembolü ve düşük yük ile Toronto sunucusundan yalnızca 69 Mbps aldığım için hayal kırıklığına uğradım. Halifax'ta daha yakın bir tane bulmak için konum listesine göz attım. Bu, hızımı indirmeler için 157 Mbps'ye ve yüklemeler için 37 milisaniyelik bir ping ile 10 Mbps'ye çıkardı.

En iyi Windscribe hızını ABD sunucusundan ölçtüm.

En iyi Windscribe hızını bir ABD sunucusundan ölçtüm. Dijital Trendler
Ölçtüğüm en hızlı hızlar New York'taki bir sunucudaydı. 451 Mbps indirme ve 27 Mbps yükleme ile 42 ms ping'ten memnun kaldım. Yurt dışı sonuçları karışıktı. Video akışı için yaygın tercihler olan İngiltere, Fransa, Almanya ve Avustralya'yı kontrol ettim.

Fransa 277 Mbps ile hızlıyken, İngiltere testi 22 Mbps ile yavaş tamamladı. Yardımcı olup olmayacağını görmek için birkaç protokol daha denedim ve WireGuard en iyisiydi. Almanya, İngiltere ile 20'lerin ortalarında hız konusunda eşleşti, ancak uzak Avustralya beni 136 Mbps ile şaşırttı.

Windscribe'ın Fransa'daki hızı iyiydi ancak İngiltere sunucuları yavaştı.

Windscribe Fransa için iyi bir hıza sahipti ancak İngiltere sunucuları yavaştı. Dijital Trendler
Birkaç saat sonra, Almanya'daki aynı sunucu önceki hızının 10 katı olan 267 Mbps'yi ölçtü. Geniş fark, derecelendirme çubuklarına, 10 Gbps sembolüne ve sunucu yük göstergelerine rağmen ne tür bir hız alacağımı tahmin etmeyi zorlaştırıyor.

Windscribe'ın Uzaktan Çok Yönlü Kötü Yazılımları Yok Eden Robotik Aracı'nın testine geçtim — diğer adıyla ROBERT Wicar.org adlı bir kötü amaçlı yazılım test sitesine gittim. Microsoft Edge ilk virüsü yakaladı ve Windscribe'ın kötü amaçlı yazılım engelleyicisi diğer 12 tehdidi halletti.

Destek​

Windscribe'ın yapay zeka sohbet robotu oldukça faydalı olsa da, insan desteği e-posta yoluyla sağlanıyor.

Windscribe'ın AI sohbet robotu oldukça yararlı olsa da, insan desteği e-posta yoluyla sağlanır. Windscribe
Windscribe desteği gerçek zamanlı yardım için bir AI sohbet robotu olan Garry'ye güveniyor. Garry ile bir dakika sohbet ettim ve cevaplarının faydalı olduğunu gördüm. Ayrıca beni iyi anladı ve Windscribe'ın iyi bir büyük dil modeli kullandığını ima etti.

Garry daha önce denediğim tüm püf noktalarını ve bağlantı hızlarını güvenilir bir şekilde hızlı hale getirmek için bir tane daha önerdi. Son fikir, maksimum iletim birimi (MTU) boyutunu yukarı veya aşağı ayarlamak oldu. Ayrıca destek merkezindeki yardım kılavuzlarını arayabilir veya inceleyebilirdim.

Gerçek bir insanla konuşmak istedim, bu yüzden uygulamanın Yardım sekmesindeki bu seçeneği denedim. Beni bir bilet açmaya yönlendirdi ve bana e-posta yoluyla bir yanıt alacağımı söyledi.

Onaylanmış kötü amaçlı yazılım korumasının itibara dayalı olduğuna dair cevabı almak birkaç saat sürdü. Bu, tam koruma için hala uygun bir antivirüs uygulamasına ihtiyacınız olacağı anlamına gelir.

Gizlilik ve güvenlik​

Windscribe'ın bir hesap oluşturmak için yalnızca bir kullanıcı adı ve parolaya ihtiyacı vardır. E-posta adresiniz isteğe bağlıdır. Tüm verileriniz uçtan uca AES-256 ile şifrelenir, bu nedenle Windscribe çalışanları dahil hiç kimse tarafından okunamaz.

Windscribe, Five Eyes ittifakının bir parçası olan Kanada'da yer almaktadır. Windscribe, yasal taleplerle paylaşılacak veri yoksa bunun alakasız olduğunu belirtmekte hızlıdır.

Windscribe'ın şeffaflık raporu, 2018'den bu yana Dijital Milenyum Telif Hakkı Yasası (DMCA) ve kolluk kuvvetlerinin tüm taleplerini gösteriyor ve "ilgili verilerin eksikliği nedeniyle tam olarak sıfır talebin yerine getirildiğini" belirtiyor.