Kulaber Gülgün
- 5 Şub 2024
- 896 Mesaj
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Teşekkür ederm
|
Aktiflik
Seviye
Deneyim
bakalımDaha önce farklı forumlarda vs paylaşılmıştı ama kırılmamıştı kırdım theme dosyasını vs turkhacks ailesine hayırlı olsun iyi forumlar
![]()
SINIRSIZ RENKTemamız sınırsız renk özelliğini taşımaktadır, temanızın renklerini yönetim panelinizden değiştirebilmektesiniz.![]()
SINIRSIZ DİLTemamız sınırsız dil özelliğini taşımaktadır, temanızın başlangıç dilini yönetim panelinizden değiştirebilmektesiniz.![]()
ŞIK ARAYÜZ & TEMİZ KODWeb sitenizin etkileyici arayüzü ile müşterilerinizin ilgi odağı olacaktır. Temalarımız wisecp için %95 oranla uyumlu kodlanmıştır.![]()
ÜCRETSİZ GÜNCELLEMETüm wisecp sürümlerine karşı ücretsiz güncellemelerimiz mevcuttur ve bu güncellemeleri tema ayarlarından tek tuş ile yapabilmektesiniz.![]()
TEMA AYARLARITema ayarları kısmından , temanızın renk yapılandırmasını ve bir kaç değişikliği sağlayabilmektesiniz.![]()
DEMO: https://tema3.wisecptema.com/
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
EywDaha önce farklı forumlarda vs paylaşılmıştı ama kırılmamıştı kırdım theme dosyasını vs turkhacks ailesine hayırlı olsun iyi forumlar
![]()
SINIRSIZ RENKTemamız sınırsız renk özelliğini taşımaktadır, temanızın renklerini yönetim panelinizden değiştirebilmektesiniz.![]()
SINIRSIZ DİLTemamız sınırsız dil özelliğini taşımaktadır, temanızın başlangıç dilini yönetim panelinizden değiştirebilmektesiniz.![]()
ŞIK ARAYÜZ & TEMİZ KODWeb sitenizin etkileyici arayüzü ile müşterilerinizin ilgi odağı olacaktır. Temalarımız wisecp için %95 oranla uyumlu kodlanmıştır.![]()
ÜCRETSİZ GÜNCELLEMETüm wisecp sürümlerine karşı ücretsiz güncellemelerimiz mevcuttur ve bu güncellemeleri tema ayarlarından tek tuş ile yapabilmektesiniz.![]()
TEMA AYARLARITema ayarları kısmından , temanızın renk yapılandırmasını ve bir kaç değişikliği sağlayabilmektesiniz.![]()
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
TeşekkürlerDaha önce farklı forumlarda vs paylaşılmıştı ama kırılmamıştı kırdım theme dosyasını vs turkhacks ailesine hayırlı olsun iyi forumlar
![]()
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim